Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Asiakaslupaus

• PALVELEVA ASIANAJOTOIMISTO Fenno on verkottunut moderni ja avoin asianajotoimisto. Kantavia arvojamme ovat vahva luottamus toisiimme ja asiakkaisiimme, jatkuva kehittyminen, asiakaslähtöinen palveluhalukkuus sekä lisäarvon tuottaminen asiakkaalle.

Olemme yli 20 juridiikan ammattilaisen toimisto. Tarjoamme korkealaatuiset lakiasioiden palvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja julkishallinnon toimijoille kaikilta juridiikan osa-alueilta. Useilla fennolaisilla on myös taloudellisten asioiden laaja osaaminen ja ymmärrys.

• TEHOKKAINTA ON RATKAISTA ONGELMA JO ENNEN NIIDEN SYNTYMISTÄ Me fennolaiset haluamme tehdä jokaisen asiakkaamme elämästä hieman helpompaa myös riidan tai vaikean tilanteen kohdatessa. Koemme, että ongelmat on parasta ratkaista ja minimoida jo ennen niiden syntymistä.

Ennakointi edellyttää osaamista useilta eri juridiikan alueilta; jatkokouluttaudumme jatkuvasti alan parhaissa laitoksissa ja myös Fennon sisällä. Näin haluamme turvata asiakkaidemme edut.

• ME TULEMME LUOKSESI Toimistoverkkomme kattaa jo nyt merkittävän osan Suomesta. Fenno toimii aina myös sijaintipaikkojen ulkopuolella – siellä missä asiakkaammekin ovat.

• KUSTANNUSTEHOKAS KUMPPANI Asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus asianajotehtävistä, mutta suuri osa meistä on työskennellyt myös asianajokentän ulkopuolella lakimiehenä tai muissa asiantuntijatehtävissä. Kokemuksemme ja laajan asiakasverkostomme kautta fennolaisille on syntynyt useilta toimialoilta juridiikan ulkopuolelle ulottuva ymmärrys; esim. rakentaminen, metalliteollisuus, rahoitus, kuljetus, logistiikka.

Olemme juridiikan ja talouden ammattilaisia ja tarjoamme ammattitaitomme asiakkaamme etujen turvaamiseksi.

 

© Asianajotoimisto Fenno 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®