Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haetaan palvelukseen lakimiestä

Asianajotoimisto Fenno hakee nuorekkaaseen joukkoonsa pääasiassa liike- ja sopimusjuridiikkaan suuntautunutta kokenutta lakimiestä vahvistamaan toimistomme kasvua. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin ja Järvenpään toimipisteissämme.

Edellytämme, että sinulla on OTM -tutkinnon suorittamisen jälkeen vähintään 5 vuoden kokemus työskentelystä asianajotoimistossa tai yrityslakimiehenä, kiinnostusta asianajajan työhön, ongelmanratkaisukykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä valmiutta aktiiviseen markkinointiin. Myös palveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävissä menestymisen edellytyksiä. Erityisosaaminen jollakin seuraavista juridiikan osa-alueista lasketaan eduksi: Immateriaalioikeus, kilpailuoikeus, IT-oikeus, julkiset hankinnat, rahoitus- ja/tai työoikeus. Arvostamme myös kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse 31.5.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla ”työhakemus lakimies”.

Lisätietoja tehtävästä antaa asianajaja, osakas Mikael Salmi puh. 040 5464435.

Asianajotoimisto Fenno on vuonna 2016 perustettu, kokenut ja nuorekas, uudelta pohjalta rakennettu asianajotoimisto, joka tuo jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioiden hoitoon. Toimistomme palveluksessa on noin 30 asiantuntijaa.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Järvenpäässä ja Salossa.
Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.

© Asianajotoimisto Fenno 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®