Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Asianajotoimisto Fenno jäseneksi kansainväliseen International Lawyers Networkiin

Olemme päivittäisessä työssämme havainneet, että asiakkaamme odottavat meiltä nykyistä kattavampaa tukea kansainväliseen juridiikkaan. Selvitimme asiaa tarkemmin ja huomasimme, että jopa 2/3 yritysasiakkaistamme tekee rajat ylittävää kauppaa. Päätimme, että meidän tulee kyetä vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeeseen ja viime keväästä saakka olemme rakentaneet kansainvälistä yhteistyömallia.
 
Iloksemme voimme kertoa, että Fenno on 30.10.2018 hyväksytty kansainvälisen International Lawyers Networkin (ILN) jäseneksi. ILN:ään kuuluu yhteensä 97  itsenäistä jäsentoimistoa, jotka toimivat 67 maassa. Verkostoon kuuluu yhteensä yli 5.000 juristia. Yhteistyöverkoston kautta pystymme turvaamaan asiakkaillemme osaavaa palvelua myös ulkomailla.

ILN oli meille houkutteleva, koska verkoston tapa toimia vastaa Fennon arvoja ja verkostoon kuuluvat toimistot ovat pääosin samaa kokoluokkaa kuin Fenno. Verkoston toimintaa kuvaa osuvasti myös tapa ilmoittaa Fennon hyväksymisestä verkostoon: ”We are extremely happy to welcome you to the ILN family”, Alan Griffiths, Executive director.

Lisätietoa ILN:stä: https://www.ilntoday.com/

Lisätietoa Fennon kansainvälisistä palveluista: Mikael Salmi (https://www.fennolaw.fi/fi/henkilomme/lakimiehet-ja-asiantuntijat/156-salmi-mikael)

© Asianajotoimisto Fenno 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®