Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Perintäkoulutusta

Finva Finanssikoulutus Oy järjestää 6.3. ja 7.3.2019 Perintään liittyvät seminaarit Clarion Hotel Helsingissä.

Perintäkoulutus I – perintätoimen ja -prosessin vaiheet -seminaarissa keskitytään 6.3.2019 perintätoimeen käytännönläheisesti. Koulutuksessa keskitytään perintätoimen eri vaiheisiin ja perintäprosessin. Lisäksi puheenvuoroissa syvennytään yrityssaneeraukseen, konkurssiin ja ulosottoon.
 
Vastaavasti Perintäkoulutus II – tehokas saatavien hallinta -seminaarissa 7.3.2019 käydään läpi tehokkaan saatavan hallinnan käytänteisiin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät luotonhallinnan sekä vastuullisen luotonannon periaatteita ja vakuuksien merkityksen osana luotonantoa. Lisäksi koulutuspäivän aikana syvennytään vapaaehtoisen ja oikeudellisen perinnän erityiskysymyksiin.

Koulutukset antaa kokonaiskuvan perintään liittyvästä juridiikasta ja prosessista sekä havainnollistaa näitä käytännön esimerkkien avulla. Seminaarit on suunnattu finanssialan asiantuntijoille ja esimiehille, jotka tarvitsevat työssään tietoa perinnän eri vaiheista.

Asianajotoimisto Fennosta on seminaareissa luennoimassa maksukyvyttömyysoikeuteen erikoistunut Lassi Nyyssönen. Hänen aihealueensa käsittelee käytännönläheisesti yrityssaneeraus- ja konkurssimenettelyitä sekä vakuuksia osana luontonhallintaa ja oikeudellisen perinnän erityiskysymyksiä. Seminaareihin on vielä mahdollista ilmoittautua, joten muistathan ilmoittautua Finvan kotisivujen kautta 20.2.2019 mennessä.Perintäkoulutus I – perintätoimen ja -prosessin vaiheet

>> Ilmoittaudu tästä
 

Perintäkoulutus II – tehokas saatavien hallinta

>> Ilmoittaudu tästä


Finva Finanssikoulutus Oy

Finva tarjoaa koulutusta niin pankki-, vakuutus- kuin muillekin finanssialan osaamista tarvitseville toimijoille. Autamme finanssialan asiantuntijoita virittämään osaamisensa tasolle, jota jatkuvassa muutoksen tilassa oleva toimiala vaatii. Meillä luot myös toimialan parhaat verkostot. Palvelemme asiakkaitamme lähes 50 vuoden kokemuksella ja yli tuhannen asiantuntijan verkostollamme varmistaen aina parhaat osaajat asiakkaidemme eduksi. Alan viimeisimmän osaamisen takaa kansainvälisen emoyhtiön, Aalto EE:n, akateeminen valmentajaverkosto. Osana Aalto EE -ryhmää palvelemme finanssialaa laajasti, ja kansainvälisesti tavoitteenamme olla finanssialan pohjoismainen osaamiskeskittymä.

© Asianajotoimisto Fenno 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®