Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Neuvonantajat

Puheluhinnat 0105-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.

yhteystiedot

Hannu Leinonen

neuvonantaja, DI
+358 10 504 9000

Juha Kohonen

neuvonantaja, MBA, DI
+358 10 504 9000

Kati Lanu-Peurala

neuvonantaja, KTM
+358 10 504 9000

Saila Miettinen-Lähde

neuvonantaja, DI
+358 10 504 9000

 

Hannu Leinonen

Hannu Leinonen
neuvonantaja, DI

Puh. +358 10 504 9000

Hannu Leinosella on erittäin laaja kokemus rakennusalan eri osa-alueista ja tehtävistä.  Hän on uransa alkuvuosien työnjohto- ja päällikkötehtävien jälkeen toiminut usean ison ja keskisuuren rakennusyhtiön toimitusjohtajana.  Hänellä on myös vankka kokemus yhtiöiden hallitustyöskentelystä.
Pitkä kokemus rakennusalan eri osa-alueilta, sekä kahden kannattavuusongelmissa painineen yhtiön kuntoon laitto, ovat jalostaneet Leinosen erityisvahvuuksiksi rakennusalan tuntemuksen, henkilöstön kehittämisen ja esimiestyön, organisaatioiden kehittämisen ja tuloskunnon parantamisen sekä laajan liike-elämän kontaktiverkon.

Rakentamisessa ollaan jatkuvasti tekemisessä erityyppisten juridisten kysymysten kanssa, joten Leinosesta on mielenkiintoista nähdä, kuinka niitä katsotaan liiketoimintana palveluntuottajan silmin. Advisor tehtävän vastaanottamisessa oli myös merkittävä pointti yrityksen nuori ja innokas tiimi sekä ”kotiseutu”-henki. ”Jos voin jotenkin olla nuorille yrittäjille tueksi alueella, joka itseäkin kiinnostaa, niin miksei. Nuoreen kasvuyritykseen liittyy varmasti paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joita koen omissa harrastuksissanikin, ralliautoilussa ja rullaluistelussa. Lisäksi monenlainen liikunta oman kunnon huolehtimiseksi kuuluu viikko-ohjelmaani.” sanoo Hannu Leinonen.

<< Takaisin yhteystietoihin

 

Juha Kohonen

Juha Kohonen
neuvonantaja, MBA, DI

Puh. +358 10 504 9000

Juha Kohosella on monipuolinen liike-elämän kokemus alkaen vuodesta 1985. Hän on toiminut muun muassa toimitusjohtajana useassa Pk-sektorin yrityksessä, lisäksi hän on asunut ja työskennellyt useita vuosia ulkomailla. Kohosen erityisosaamisalueita ovat perheyhtiöt, myynnin johtaminen, valmistava teollisuus, rakentaminen ja muutosjohtaminen yrityksen eri tilanteissa.

Pitkästä johtamisurasta johtuen Kohosella on paljon asiakaskokemuksia eri asianajotoimistoista. Katsontakannan muuttaminen asiakkaasta palvelun tuottajapuolelle vaikutti heti alkuunsa kiinnostavalta haasteelta, lisäksi Fennon dynaaminen ote, liiketoiminnan hyvä kehitys ja selkeä tulevaisuuden tahtotila vakuuttivat Kohosen liittymään advisor boardin jäseneksi. Hän toimii myös sen puheenjohtajana.

Vapaa-ajalla Kohonen harrastaa aktiivisesti liikuntaa Tuusulanjärven ympäristössä niin yksilö- kuin joukkuelajeissa.

<< Takaisin yhteystietoihin

 

Kati Lanu-Peurala

Kati Lanu-Peurala
neuvonantaja, KTM

Puh. +358 10 504 9000

Kati Lanulla on pitkä kokemus monipuolisesta markkinoinnin johtamisesta ja strategisesta suunnittelusta. Hän toimii tällä hetkellä markkinointitoimisto Avalon Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmissa tehtävissään hän on työskennellyt Planner Espoo Oy:n toimitusjohtajana sekä yrittäjänä, ollut useiden markkinointiviestintätoimistojen palveluksessa projektijohdollisissa tehtävissä sekä yrityspuolella muun muassa markkinointipäällikkönä.

Hänen erikoisosaamisalueisiin kuuluu viestinkirkastus ja konseptisuunnittelu, digitaalinen markkinointi ja markkinoinnin automaatio, asiantuntijapalveluyrityksen johtamisen erityispiirteet, markkinoinnin ja myynnin yhteispelin varmistaminen, kehitys- ja muutoshankkeet, osaamisen ja osallistamisen johtaminen ja kehitys.

Fennon toiminnassa Lanua kiinnostaa erityisesti kasvavan, vireän asiantuntijapalveluja tarjoavan yrityksen asiakaskokemusnäkökulman jatkuva kehitys ja vahvistaminen sekä kilpailuedun, asiakaslupauksen ja erottuvuuden kirkkaana pitäminen.

Vapaa-ajallaan Lanu harrastaa ulkoilua, lukemista, Netflix-elokuvia ja sarjoja, sekä toimii aktiivisesti Suomi-Espanja Seurassa hallituksen jäsenenä ja lehden päätoimittajana. 

<< Takaisin yhteystietoihin

 

Saila Miettinen-Lähde

Saila Miettinen-Lähde
neuvonantaja, DI

Puh +358 10 504 9000

Saila Miettinen-Lähde toimii tällä hetkellä Endomines AB:n toimitusjohtajana ja on tätä ennen ollut talousjohtajana F-Securella ja Talvivaaran Kaivososakeyhtiössä. Aiemmalta uraltaan hänellä on kokemusta mm. investointipankkiirina, pääomasijoittajana sekä liiketoiminnan kehitystehtävistä lääketeollisuudessa. Hallituskokemusta hänellä on mm. Outokummusta, Rautaruukista, Biohitistä sekä LeaseGreen Groupista. Miettinen-Lähteen vahvimpiin osaamisalueisiin kuuluvat rahoitus, strategia sekä erilaiset transaktiot sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Talvivaarasta kertyneisiin kokemuksiin kuuluu myös yrityssaneeraus.

Sekä nykyisissä että aiemmissa rooleissaan teollisuuden eri sektoreilla Miettinen-Lähde on käyttänyt paljon juridisia palveluita, ja asiakasnäkökulma on näin tullut tutuksi. Tätä taustaa vasten Fennon asianajotoimistojen valtavirrasta poikkeava liiketoimintanäkemys on kiinnostava, ja innostaa olemaan mukana konseptin edelleen kehittämisessä ja kasvun luomisessa.

Vapaa-ajallaan Miettinen-Lähde entisenä kilpaurheilijana harrastaa liikuntaa aktiivisesti edelleen, mm. alppihiihdon, pyöräilyn, golfin ja tenniksen parissa. Lisäksi aikaa kuluu vapaa-ajanasunnolla Lohjalla, missä kesäisin harrastetaan osittaista omavaraistaloutta mm. tomaattien viljelyn ja kalastuksen avulla.

<< Takaisin yhteystietoihin

© Asianajotoimisto Fenno 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®