Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Puheluhinnat 0105-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.

Neuvonantajat

Lanu-Peurala Kati

Lanu-Peurala Kati

neuvonantaja, KTM

Puh. +358 10 504 9000

Kati Lanulla on pitkä kokemus monipuolisesta markkinoinnin johtamisesta ja strategisesta suunnittelusta. Hän toimii tällä hetkellä markkinointitoimisto Avalon Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmissa tehtävissään hän on työskennellyt Planner Espoo Oy:n toimitusjohtajana sekä yrittäjänä, ollut useiden markkinointiviestintätoimistojen palveluksessa projektijohdollisissa tehtävissä sekä yrityspuolella muun muassa markkinointipäällikkönä.

Hänen erikoisosaamisalueisiin kuuluu viestinkirkastus ja konseptisuunnittelu, digitaalinen markkinointi ja markkinoinnin automaatio, asiantuntijapalveluyrityksen johtamisen erityispiirteet, markkinoinnin ja myynnin yhteispelin varmistaminen, kehitys- ja muutoshankkeet, osaamisen ja osallistamisen johtaminen ja kehitys.

Fennon toiminnassa Lanua kiinnostaa erityisesti kasvavan, vireän asiantuntijapalveluja tarjoavan yrityksen asiakaskokemusnäkökulman jatkuva kehitys ja vahvistaminen sekä kilpailuedun, asiakaslupauksen ja erottuvuuden kirkkaana pitäminen.

Vapaa-ajallaan Lanu harrastaa ulkoilua, lukemista, Netflix-elokuvia ja sarjoja, sekä toimii aktiivisesti Suomi-Espanja Seurassa hallituksen jäsenenä ja lehden päätoimittajana.

« Takaisin yhteystietoihin

 

© Asianajotoimisto Fenno 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®