Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Puheluhinnat 0105-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.

Neuvonantajat

Miettinen-Lähde Saila

Miettinen-Lähde Saila

neuvonantaja, DI

Puh. +358 10 504 9000

Saila Miettinen-Lähde toimii tällä hetkellä Endomines AB:n toimitusjohtajana ja on tätä ennen ollut talousjohtajana F-Securella ja Talvivaaran Kaivososakeyhtiössä. Aiemmalta uraltaan hänellä on kokemusta mm. investointipankkiirina, pääomasijoittajana sekä liiketoiminnan kehitystehtävistä lääketeollisuudessa. Hallituskokemusta hänellä on mm. Outokummusta, Rautaruukista, Biohitistä sekä LeaseGreen Groupista. Miettinen-Lähteen vahvimpiin osaamisalueisiin kuuluvat rahoitus, strategia sekä erilaiset transaktiot sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Talvivaarasta kertyneisiin kokemuksiin kuuluu myös yrityssaneeraus.

Sekä nykyisissä että aiemmissa rooleissaan teollisuuden eri sektoreilla Miettinen-Lähde on käyttänyt paljon juridisia palveluita, ja asiakasnäkökulma on näin tullut tutuksi. Tätä taustaa vasten Fennon asianajotoimistojen valtavirrasta poikkeava liiketoimintanäkemys on kiinnostava, ja innostaa olemaan mukana konseptin edelleen kehittämisessä ja kasvun luomisessa.

Vapaa-ajallaan Miettinen-Lähde entisenä kilpaurheilijana harrastaa liikuntaa aktiivisesti edelleen, mm. alppihiihdon, pyöräilyn, golfin ja tenniksen parissa. Lisäksi aikaa kuluu vapaa-ajanasunnolla Lohjalla, missä kesäisin harrastetaan osittaista omavaraistaloutta mm. tomaattien viljelyn ja kalastuksen avulla.

« Takaisin yhteystietoihin

 

© Asianajotoimisto Fenno 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®