Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Videot

Rakennuskemia Oy

Rakennuskemia on hyvinkääläinen perheyhtiö, joka kehittää, myy ja markkinoi Suomessa ja kansainvälisesti rakennus-, remontointi- ja kodinhoitotuotteita. Rakennuskemian tuoteperheen tuotteet ovat tuttuja suurimmalle osalle meistä kauppojen hyllyiltä. Fennolaisina olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme tehdä yhteistyötä Rakennuskemian kaltaisten innovatiivisten kansainvälistyvien yhtiöiden kanssa!

"Tiedämme aina mistä maksamme"

"Yhteistyömme päällimmäinen tunne on reiluus ja rehtiys. Fennon ihmiset on helppo tavoittaa, he ovat palvelualttiita ja sovituista asioista pidetään kiinni. Hoidamme yhdessä kotimaisen ja kansainvälisen tason sopimusoikeudellisia asioita – ja apu esim. patenttihankinnan ostosopimusten ja tehtaiden toimittajasopimusten laadinnassa on korvaamatonta. Selkeä hinnoittelu helpottaa palveluiden ostamista – tiedämme aina, mitä saamme ja mistä maksamme."

Mikko Ikonen, toimitusjohtaja,
Rakennuskemia Oy

 

Matricomp Oy

Matricomp Oy on valmistustekniikkaan ja suunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen palvelut tuoteideasta valmiiseen tuotteeseen. Tämän lisäksi Matricomp Oy on tunnettu erityisesti komposiittiin liittyvästä osaamisestaan. Komposiittiin liittyvistä tuotteista ja ratkaisuista Matricomp Oy:n suunnittelijoiden osaaminen tunnetaan niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Matricompia ja Fennoa yhdistää myös rakkaus jääkiekkoon, molemmat ovat mukana tukemassa Mestisjoukkue Keupa HT:tä sen koitoksissa alkavalla kaudella.

"Matricomp tarjoaa asiakkailleen edistyksellistä teknistä suunnittelu- ja laskentapalvelua haastaviin mekaanisiin rakenteisiin. Matricompin erikoisosaamista ovat hiilikuitukomposiittirakenteiden lujuuslaskenta ja valmistustekninen suunnittelu. Arvostamme, että lakiasioiden hoidossa juristimme huomioi aina myös toimialaan liittyvät seikat juridisen palvelun lisänä. Innovatiivisena asiantuntijayrityksenä meille on tärkeää, että meillä on käytössä innovatiivinen ja joustava lakifirma hoitamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asioitamme."

Antti Elo,
Matricomp Oy

 

Maarakennusliike Pusku Oy

Pusku on Keski-Uudellamaalla toimiva vaativiin maarakennusprojekteihin erikoistunut yritys. Pusku muodostaa yhdessä sen alihankkijoiden kanssa yhteensä yli 80 ammattilaisen joukon. Puskun toimintaa ohjaa sertifioidut laatujärjestelmät. Laatujärjestelmän ja nykyaikaisen, tehokkaan kaluston kautta Pusku kantaa vastuun laadukkaan työn lisäksi myös ympäristöstä. www.pusku.fi

 

Metsä-Multia Oy

Metsä-Multia Oy tunnetaan puunkorjuualalla kokonaisvaltaisesta luotettavasta, ympäristön monimuotoisuuden huomioivasta palvelustaan. Metsä-Multia Oy työllistää tällä hetkellä n. 70 metsäalan ammattilaista. Metsä-Multia Oy ja sen taustalla vaikuttavat yrittäjäveljekset Aki ja Kai Laaja palkittiin tammikuussa 2017 Keski-Suomen yrittäjäpalkinnolla.

 

Ratsastuskeskus Aino

Aino on Suomessa poikkeuksellinen ratsastuskeskus, jossa saman katon alla yhdistyy kansainvälisen tason täyttävä kilpailumiljöö yli 1 000 hengen katsomolla, ratsastuskoulu, kokoustilat ja ravintola. Viihtyisyyttä ratsastusharrastukselle lisää kaksi lämmitettyä maneesia. Katso lisää: www.ratsastuskeskusaino.fi.

Hevoset ja ratsastus harrastus kuuluvat monen fennolaisen arkeen, olemme kiitollisia, että saamme toimia Ainon toiminnassa ja tapahtumissa juridiikan kumppanina.

 

© Asianajotoimisto Fenno 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®