Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Yritys

• PALVELEVA ASIANAJOTOIMISTO Olemme n. 30 juridiikan ammattilaisen toimisto. Tarjoamme korkealaatuiset lakiasioiden palvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja julkishallinnon toimijoille kaikilta juridiikan osa-alueilta. Useilla fennolaisilla on myös taloudellisten asioiden laaja osaaminen ja ymmärrys.

Toimintamme rakentuu modernille johtamismallille; yhdessä sopimamme arvot ja toiminnalle asetetut tavoitteet ovat toimintamme ydin. Fenno on laajasti verkottunut ja avoimuuden kulttuurille rakennettu asianajotoimisto. Turvaamme kilpailukykymme nyt ja tulevaisuudessa hyödyntämällä nykyteknologian mahdollistamia innovaatioita niin työntekoon kuin yhteydenpitoon.

Toiminnassamme asiakkaidemme sekä yrityksemme etu ja tulevaisuus ovat aina yksilön etua korkeammalla.


• TEHOKKAINTA ON RATKAISTA ONGELMA JO ENNEN NIIDEN SYNTYMISTÄ Me fennolaiset haluamme tehdä jokaisen asiakkaamme elämästä hieman helpompaa myös riidan tai vaikean tilanteen kohdatessa. Koemme, että ongelmat on parasta ratkaista ja minimoida jo ennen niiden syntymistä.

Ennakointi edellyttää osaamista useilta eri juridiikan alueilta; jatkokouluttaudumme jatkuvasti alan parhaissa laitoksissa ja myös Fennon sisällä. Näin haluamme turvata asiakkaidemme edut.

• ME TULEMME LUOKSESI Toimistoverkkomme kattaa jo nyt merkittävän osan Suomesta. Fenno toimii aina myös sijaintipaikkojen ulkopuolella – siellä missä asiakkaammekin ovat. Päätät siis missä tapaamme.

• KUSTANNUSTEHOKAS KUMPPANI Asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus asianajotehtävistä, mutta suuri osa meistä on työskennellyt myös asianajokentän ulkopuolella lakimiehenä tai muissa asiantuntijatehtävissä. Kokemuksemme ja laajan asiakasverkostomme kautta fennolaisille on syntynyt useilta toimialoilta juridiikan ulkopuolelle ulottuva ymmärrys; esim. rakentaminen, metalliteollisuus, rahoitus, kuljetus, logistiikka.

Olemme juridiikan ja talouden ammattilaisia ja tarjoamme ammattitaitomme asiakkaamme etujen turvaamiseksi. Tavoitteemme on, että fennolaiset tunnistetaan asiakkaidemme keskuudessa tahdostamme tehdä ja auttaa.
 

Voit tutustua Fennoon myös esittelyvideomme välityksellä:

 

All you need is law!

© Asianajotoimisto Fenno 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®