Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Arvomme

• Asiakkaan etu keskiössä; Asiakkaan etu ohjaa toimintaamme. Olemme helposti lähestyttäviä ja reagoimme nopeasti. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Fennon monipuolisella ammatillisella osaamisella tuotamme kustannustehokkaita palveluita asiakkaillemme.

• Korkealaatuisuus; Tuotamme korkealaatuisia asiantuntijapalveluita, joilla on todellista lisäarvoa asiakkaillemme. Esitämme asiat selkokielisesti ja ymmärrettävästi niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Kunnioitus; Olemme kohteliaita ja suhtaudumme asiakkaiden lisäksi asiallisesti myös vastapuoliin, tuomioistuimiin ja viranomaisiin. Toimimme eettisesti, olemme rehellisiä ja luotettavia.

• Henkilöstö on voimavaramme; Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja jatkuvaan ammattitaidon ylläpitoon sekä kehittämiseen. Ihmisten johtaminen ja hyvä esimiestyö ovat Fennon toiminnan kulmakiviä. Kunnioitamme toisiamme ja käsittelemme palautteen avoimesti ja säännöllisesti. Luotamme toisiimme ja olemme ylpeitä toiminnastamme.

• Yhteiskuntavastuu; Tunnistamme yhteiskuntavastuumme. Annamme takaisin yhteisölle joka on antanut meille.

 

© Asianajotoimisto Fenno 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®