Asianajotoimisto Fenno Suomen 25. suurin asianajotoimisto

Talouselämän vuosittaisen selvityksen mukaan Asianajotoimisto Fenno on Suomen 25 suurin asianajotoimisto. Ala muuttuu nykytilanteessa nopeasti ja asiakkaiden odotukset palveluille ovat kasvaneet ja tämän vuoksi myöskin toimistokoot ovat edelleen kasvussa.

Fenno onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan vertailukauden 2,9 milj.€:n tasosta 3,65 milj.€ tasoon. Kasvua kertyi siis liki 26 prosenttia. Tämän osalta Talouselämän jutussa on virhe, sillä Talouselämässä liikevaihdoksi on mitattu vain Fennon emoyhtiön luvut, eikä ns. konsernilukuja. Asialla ei olisi ollut vaikutusta Fennon sijoitukseen listalla.

Fennon asiakkaat ovat pääsääntöisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä näiden yritysten omistajia tai yksityishenkilöitä mm. rakentamiseen ja asumiseen liittyvissä juridisissa asioissa. Toimintamme tarkoitus on tehdä asiakkaidemme arjesta helpompaa ja ainakin minulle on ollut ilahduttavaa nähdä, että yhä useampi haluaa ostaa tarinamme ja tätä kautta uusien toimeksiantojen määrä on kasvanut suhteellisesti liikevaihtoa nopeammin, sanoo Fennon toimitusjohtaja Jussi Laakkonen.

Fennossa on panostettu vuoden 2019 aikana merkittävästi viestinnän parantumiseen niin Fennon sisällä kuin asiakkaan suuntaan. Meillä on nykytilanteessa mahdollisuus käyttää asiakkaan kanssa kommunikointiin erillistä alustaa asiakkaan näin halutessa, toteaa Laakkonen.

Olemme edistyneet tähän mennessä suunnitelmiemme mukaisesti ja olemme nykytilanteessa valmiita niin osaamisen, henkilöstömäärän kuin järjestelmien tasolla vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin kaikissa toimistoissamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Salossa ja Järvenpäässä, päättää Laakkonen.

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta