Rakentaminen ja asuminen

Meillä on vankka kokemus rakentamiseen ja asumiseen liittyvästä juridiikasta

Rakentamiseen ja asumiseen sekä kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyvät kysymykset ovat Asianajotoimisto Fennon vahvaa osaamisaluetta. Toimistomme asiantuntijoilla on pitkäaikainen kokemus asunto-, kiinteistö- ja rakentamisjuridiikasta.

Asianajotoimisto Fennolta saat asiantuntevat vastaukset kaikkiin kiinteistö- ja asuntojuridiikkaan liittyviin kysymyksiisi. Rakennusurakoihin ja muuhun rakentamiseen liittyvät sopimuskysymykset, asuntoyhtiöihin liittyvä juridiikka sekä asunto- ja kiinteistökaupan vastuukysymykset kuuluvat ydinosaamisalueeseemme.

Urakkajuristi

Urakkajuristi-palvelu antaa urakkasopimuksiin ja urakkariitaisuuksiin erikoistuneiden juristien taustatuen urakkasopimusneuvotteluiden, urakka-aikaisten palavereiden ja vastaanotto-, sekä taloudellisen loppuselvitysprosessin taustalle.

Tutustu tarkemmin

Rakentamisen juridiikka on yksi Asianajotoimisto Fennon toiminnan kulmakiviä ja vahvoja osaamisalueita! Ota yhteyttä rakennusryhmäämme ja kysy lisää palveluun liittyen!

etunimi.sukunimi@fennolaw.fi

Mirka Eliasson (vanhempainvapaalla)

juristi

Mirka avustaa asiakkaitamme yhtiö- ja sopimusjuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa. Mirkalla on kokemusta varsinkin erilaisten toimitus- ja palvelusopimusten laatimisesta.

Tuukka Haaranen

asianajaja, osakas

Tuukka Haarasella on laajaa kokemusta eri oikeudenaloihin liittyvistä riidanratkaisuista ja konsultoinnista.

Ville Huttu-Hiltunen

asianajaja

Ville Huttu-Hiltunen palvelee yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin monipuolisesti erilaisissa oikeudenkäyntiasioissa.

Mirja Kattilakoski

asianajaja, varatuomari

Mirja Kattilakoskella on vuosien kokemus ympäristöoikeuteen liittyvien asioiden hoitamisesta. Kattilakoskella on laaja osaaminen erityisesti ympäristölupa-asioihin ja lupapäätöksiä koskeviin hallinto-oikeudellisiin valituksiin liittyen.

Pia-Maria Kulmala

asianajaja, kaupanvahvistaja

Pia-Maria Kulmala palvelee asiakkaitamme pääasiassa asumiseen ja rakentamiseen liittyvissä toimeksiannoissa.

Rasmus Riihioja

juristi, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Rasmus Riihioja avustaa asiakkaitamme erilaisissa riidanratkaisutilanteissa sekä maksukyvyttömyysjuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa.

Juha Saarimäki

asianajaja, kaupanvahvistaja

Asianajaja Juha Saarimäen vahvinta osaamisaluetta ovat asumiseen, rakentamiseen, kiinteistöön ja ympäristöön liittyvä juridiikka.