Referenssit

Onnistunut yhteistyö

Avustamme asiakkaitamme laajalla kokemuksella monipuolisesti eri oikeudenaloilla. Asiakkaidemme suostumuksella esittelemme ilolla muutamia asiakaskokemuksia, joissa olemme saaneet olla mukana. 

PixMill Group Oy

”Kyllä Fennon palvelut on ollut meille kaikki kaikessa.”

Avioehtosopimus ja edunvalvontavaltakirja

”Fennolla keskityttiin hoitamaan asiamme kokonaisuus huomioiden niin yksityisasioiden kuin yrityksen asioita silmällä pitäen.”

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

”Meille on tosi tärkeätä se, että me ei tehdä tätä työtä yksin. Fenno on ollut tosi tärkeä kumppani meille erityisesti omistajanvaihdoksissa, yrityskaupoissa ja muuten juridisissa asioissa.”

Oppiva Invest Oy

”Meille on tosi tärkeää pienenä yhtiönä, että meillä on luotettava kumppani, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Yhteistyö on avointa, vuorovaikutteista ja joustava hinnoittelun sekä muiden asioiden suhteen.”

Atma Trade Oy

”Asiat oli järjestetty erittäin järkevästi ja tuntui, että siinä takana on kokemusta ja enemmän inhimillisyyttä. Ehdottomasti suosittelen Fennoa.”

Rakennuskemia Oy

”Yhteistyömme päällimmäinen tunne on reiluus ja rehtiys. Fennon ihmiset on helppo tavoittaa, he ovat palvelualttiita ja sovituista asioista pidetään kiinni.”

Maarakennusliike Pusku Oy

Metsä-Multia Oy

Ratsastuskeskus Aino

Matricomp Oy

”Innovatiivisena asiantuntijayrityksenä meille on tärkeää, että meillä on käytössä innovatiivinen ja joustava lakifirma hoitamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asioitamme.”

Graphic Concrete Oy

”Tälläinen uniikki yritys tarvitsee kaltaisensa kumppanin, ei mitään kaavoihinsa kangistunutta porukkaa.”

E-Sports Group

”Kokemuksemme ovat oikein hyviä. Fennon palvelu on nopeaa ja joustavaa. Meille nimetyn oman juristimme tavoittaa aina helposti ja hän on myös päätösvaltainen, joten asiat hoituvat mutkattomasti.”

Palo- ja Vesitekniikka PA-VE Oy

”Isompia juridisia ongelmia meillä ei yleensä olekaan, vaan ihan normaalia neuvontaa ja konsultointia, koskien esim. työsuhde-, eläke- ja etuusasioita. Toiminta helpottuu suuresti, kun voi milloin tahansa soittaa tutulle juristille ja varmistaa oman näkemyksensä lainmukaisuus.”

YritysVoimala Oy

”Olemme tehneet asiakasohjauksia asianajotoimisto Fennolle jo usean vuoden vuoden ajan. Fenno on hoitanut muun muassa alueellamme toimivien asiakkaidemme sopimusjuridiikkaa.”

Suomen Yrittäjien Maatalous Oy

”Meille tärkeintä on kansainvälisten yritysjärjestelyiden tuntemus – ja sitä on todellakin myös löytynyt.”

Haanpaa Link Oy

”Eniten arvostamme luotettavuutta, joka näkyy kaikessa Fennon toiminnassa – myös siinä, että he hoitavat myös pienet toimeksiannot samalla perusteellisuudella ja ammattitaidolla kuin isotkin.”

Suomen Ratsastajainliitto Ry

”Yhteistyömme parasta antia ovat avoin dialogi ja eri vaihtoehtojen tarkka puntarointi pulmatilanteissa. Olen huomannut, että Fennolla osataan fokusoida olennaiseen!”

Suntrica Oy

”Fennon palveluja käytämme erityisesti sopimuspuolen asioihin – ja meitä palvellaan sydämellä ja rautaisella osaamisella.”

Sirel&Partners

”Voimme huoletta lähettää Fennon luokse omia tärkeitä ja pitkäaikaisia asiakkaitamme.”

LEAD Partners Oy

”Fennon pitkä ja perusteellinen kokemus yrityssaneeraus- ja insolvenssimenettelyistä täydentää erinomaisesti meidän omaa osaamistamme”

EmCe Solution Partner Oy

”Analyyttinen ajattelutapa ja vahva toimialan tuntemus ovat ominaisuuksia, joiden vuoksi yhteistyömme Fennon kanssa on vain tiivistynyt ajan myötä.”

Ota yhteyttä

Voit jättää yleisen tiedustelun tai yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.