Palvelut yrityksille

Yrityspalvelut

Haluamme toimia yrityksesi pitkäaikaisena kumppanina ja tarjota henkilökohtaista palvelua. Keskeinen vahvuutemme on liiketoimintaymmärrys ja kiinnostus edistää yrityksesi liiketoimintaa palveluillamme. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminnan.

Asiakkaitamme ovat yrittäjäomisteiset mikro- ja pk-yritykset, mutta kokemusta meillä on myös suurten yritysten juridisista toimeksiannoista. Kokeneet juristimme kykenevät hoitamaan myös laajoja ja vaativia järjestelyitä. Fennon yritystoimeksiannoista vastaavan tiimin juristit tavoitat kaikista toimipisteistämme ja tulemme mielellämme myös luoksesi.

Kansainvälisissä asioissa pystymme hyödyntämään laajan kansainvälisen verkostomme. Kuulumme kansainväliseen International Lawyers Networkiin (ILN), jonka kautta pystymme tarjoamaan asiantuntijapalvelut 67 maahan.

Toimimme myös Suomen Yrittäjien kumppanina järjestön jäsenyritysten juridisessa neuvonnassa.

 

Yrityspalveluissa sinua auttavat​

etunimi.sukunimi@fennolaw.fi

Mirka Eliasson (vanhempainvapaalla)

juristi

Mirka avustaa asiakkaitamme yhtiö- ja sopimusjuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa. Mirkalla on kokemusta varsinkin erilaisten toimitus- ja palvelusopimusten laatimisesta.

Jussi Laakkonen

toimitusjohtaja, asianajaja, osakas

Jussia motivoi työssään se, että hän pystyy osaamisellaan ja sen kehittämisellä auttamaan asiakkaitamme ja fennolaisia menestymään.

Markus Laakkonen

asianajaja, osakas

Markus Laakkosella on laaja kokemus johtamisesta, rahoituksesta, myynnin rakentamisesta ja juridiikasta.

Antti Linna

asianajaja, osakas

Antti Linnalla on laaja-alaista erityisosaamista eri oikeudenaloihin liittyvästä riidanratkaisusta ja oikeudenkäynneistä niin yleisissä tuomioistumissa kuin kansainvälisissä välimiesmenettelyissäkin.

Pekka Pajala

asianajaja

Pekka Pajalalla on laaja kokemus yrityskaupoista ja yhtiöoikeudesta sekä oikeudenkäynneistä. Pekka on hoitanut eri oikeudenaloihin liittyviä oikeudenkäyntejä yrityksille ja yksityishenkilöille.

Moona Riikonen (vanhempainvapaalla)

juristi

Moona Riikonen palvelee asiakkaitamme pääasiassa yritys- ja sopimusjuridiikkaan sekä insolvenssioikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Sami Saarilampi

juristi

Sami Saarilampi palvelee asiakkaitamme pääasiassa maksukyvyttömyys- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Samin ydinosaamiseen kuuluvat erityisesti konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyt.

Mikael Salmi

asianajaja, varatuomari, osakas

Mikael Salmi on toiminut asianajajana vuodesta 2004 lähtien ja sitä ennen pankkilakimiehenä usean vuoden ajan.

Jussi Saviharju

asianajaja

Jussi Saviharju avustaa asiakkaitamme erityisesti yritysjuridiikkaan sekä verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa.

Mikko Tolvanen

asianajaja, osakas

Mikko Tolvasella on monipuolinen kokemus yhtiö-, sopimus- ja vero-oikeudellisesta konsultoinnista sekä niihin liittyvästä ongelmanratkaisusta.

Valtteri Vuorenmaa

asianajaja

Valtteri Vuorenmaa palvelee asiakkaitamme pääasiassa maksukyvyttömyys-, yhtiö- ja sopimusjuridiikkaan sekä riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa.