Asianajotoimisto Fennolle uusi toimitusjohtaja

Viisi vuotta sitten Asianajotoimisto Fennoa lähdettiin rakentamaan 17 fennolaisen voimin. Nyt viisi vuotta myöhemmin Fenno on laajentunut kymmenelle paikkakunnalle ja fennolaisia on jo lähes 50.

Jo alusta alkaen oli selvää, että Fenno haluaa olla asiakkaitaan ja kumppaneitaan paikallisesti palveleva asianajotoimisto, joka erottautuu helpolla lähestyttävyydellään, inhimillisyydellään ja ratkaisukeskeisyydellään. Luontaiseksi koettiin palvelujen tarjoaminen pk -yrityksille ja yksityisasiakkaille”, toteaa Fennon hallituksen puheenjohtaja Lassi Nyyssönen.

Vaikuttaa siltä, että kova työ, ihmiskeskeisyys ja Fennon missio ’Teemme arjestasi helpompaa’ on otettu hyvin vastaan. Ilman kaikkien fennolaisten sitoutunutta työpanosta, yhteistyökumppaneidemme luottamusta ja advisory boardimme arvokasta sparrausta se ei olisi ollut mahdollista”, sanoo Fennon nykyinen toimitusjohtaja Jussi Laakkonen.

Jussi jättää tehtävänsä Fennon toimitusjohtajana vuodenvaihteessa.

On tullut aika keskittyä enemmän perheeseen, asiakastoimeksiantoihin sekä sidosryhmätyöhön”, toteaa Jussi. Hän jatkaa edelleen myös johtoryhmän jäsenenä.

Haluan lämpimästi kiittää Jussia omasta ja kaikkien fennolaisten puolesta viidestä vuodesta kasvuyrityksen toimitusjohtajana. Jussin näkemys, antaumus ja esimerkki koko henkilöstölle tässä työssä on ollut aivan ainutlaatuista”, päättää Lassi.

Uusi toimitusjohtaja aloittaa 1.1.2022

Uutena toimitusjohtajana aloittaa vuoden alusta Markus Laakkonen. Markus on toiminut Fennon yritysasiakkuuksista vastaavan ryhmän esimiehenä ja johtoryhmän jäsenenä vuoden 2019 alusta lukien.

On ollut hienoa olla mukana rakentamassa Fennoa. Meillä Fennossa on erityislaatuinen yrityskulttuuri, joka innostaa meitä kaikkia tekemään parhaamme. Odotan innolla aloitusta uudessa roolissani. Tulemme erityisesti panostamaan myynnin ja markkinoinnin tapoihin sekä asiakaspalvelukanavien kehittämiseen kaikissa toimipisteissämme”, kertoo Markus.

Markus Laakkonen aloittaa Fennon uutena toimitusjohtajana 1.1.2022.

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta