Asianajotoimisto Hannu Riihioja osaksi Fennoa

Seinäjoella toimiva Asianajotoimisto Hannu Riihioja Oy on yhdistynyt osaksi Asianajotoimisto Fennoa 5.3.2021 toteutetulla kaupalla. Samalla Seinäjoen toimipisteen nimi muuttuu.

Kaupassa osaksi Fennoa siirtyy Hannu Riihiojan lisäksi asianajaja Timo Maijala, juristi Rasmus Riihioja sekä assistentti Tarja Anttisaari.

 

Toimintaa Seinäjoella kasvatetaan

”Oli tärkeää löytää hyvä kumppani, koska haluan, että niin nykyiset kuin tulevat asiakkaamme saavat asiantuntevat palvelut paikallisesti myös tulevaisuudessa”, kertoo Riihioja.

Toiminta Seinäjoella jatkuu tutuissa tiloissa osoitteessa Keskuskatu 10 B 16, 2. krs, 60100 Seinäjoki.

”Tunnen Fennon juristit jo pitkältä ajalta, joten toimisto oli minulle ykkösvaihtoehto, kun aloin pohtia toimistoni tulevaisuutta. Tottakai arvostin kovasti myös sitä, että Fenno näkee Pohjanmaalla myös mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa entisestään niin henkilökunnan kuin palvelutarjonnan puolesta”, kertoo Hannu Riihioja.

 

Fennolla laaja palveluverkosto Suomessa

Yrityskauppa täydentää Fennon palveluverkostoa Suomessa. Seinäjoen lisäksi Fennolla on toimistot sen kotipaikan Jyväskylän lisäksi Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Salossa, Mikkelissä ja Järvenpäässä sekä päivystyspisteet Äänekoskella ja Keuruulla.

”Jatkamme toimintamme laajentamista Suomessa asiakkaidemme tarpeiden ja esille tulevien yrityskauppamahdollisuuksien mukaan. Olemme hyvin iloisia, että Hannu Riihioja valitsi kumppanikseen meidät. Saamme tarjota Etelä-Pohjanmaan asiakkaidemme käyttöön hänen asiantuntemuksensa lisäksi kaikkien Fennon yli neljänkymmenen lakiammattilaisen osaamisen”, sanoo Fennon toimitusjohtaja Jussi Laakkonen.

 

Lisätietoja:

Hannu Riihioja
Osakas, Asianajotoimisto Fenno Oy
Puh. 0500 560 988

Jussi Laakkonen
Toimitusjohtaja, Asianajotoimisto Fenno Oy
Puh. 040 501 1692

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta