Fenno mukaan Keuken asiantuntijapörssiin

Asianajotoimisto Fenno on liittynyt Keski-Uusimaalla toimivan Keuken ylläpitämään asiantuntijapörssiin. Keuke kokoaa hyvämaineisista ja luotettavista yrityksistä ja yhteisöistä asiantuntijapörssiä, joka tarjoaa asiantuntemustaan ja palvelujaan alueen yrityksille. Osana asiantuntijapörssiä Fenno on mukana kehittämässä alueen elinkeinoelämää tarjoamalla oikeudellista ja liiketoiminnallista asiantuntemusta alueen yrityksille.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n eli Keuken omistaa alueen yrittäjäyhdistykset, uusyrityskeskus, kunnat ja kaupungit. Suurimmat osakkeenomistajat ovat kunnat, joilla on 70 % yhtiön osakkeista. Osakkaita on kaikkiaan 14. Keuken toiminnan tarkoituksena on parantaa Keski-Uudenmaan yrityksille tarjolla olevia yrityspalveluja. Toiminnan tuotot yhtiö käyttää tehtäviensä toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Keuke on vakiinnuttanut asemansa Keskisellä Uudellamaalla arvostettuna ja luotettavana yrityskehitysorganisaationa. Keukelle on ajan myötä kertynyt vahva tietämys ja vankka käytännön kokemus alueen yritysten tarpeista, erikoisosaamista yrityskehityshankkeiden toteuttamisesta sekä toimivat verkostot, joita se hyödynnämme asiakkaidensa hyväksi. Fenno on erittäin ylpeä saadessaan liittyen tähän Keuken ylläpitämään asiantuntijoiden verkostoon.

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta