Fenno Suomen 22. suurin asianajotoimisto ja 3. suurin kasvaja

Talouselämän vuosittaisen selvityksen mukaan Asianajotoimisto Fenno on Suomen 22. suurin asianajotoimisto. Kehitystä vuodessa tuli kolme sijaa ylöspäin. Fenno onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan vertailukauden tasosta 25 prosenttia. Fennon liikevaihto vuonna 2019 oli yhteensä 4,55 milj.€. Suhteellisella liikevaihdon kasvulla mitattuna Fenno oli alan 3. nopein kasvaja.

Fennon asiakkaat ovat pääsääntöisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä näiden yritysten omistajia tai yksityishenkilöitä mm. rakentamiseen ja asumiseen liittyvissä juridisissa asioissa. Toimintamme tarkoitus on tehdä asiakkaidemme arjesta helpompaa ja ainakin minulle on ollut ilahduttavaa nähdä, että yhä useampi haluaa ostaa tarinamme ja tätä kautta uusien toimeksiantojen määrä on kasvanut suhteellisesti liikevaihtoa nopeammin, sanoo Fennon toimitusjohtaja Jussi Laakkonen.

Olemme edistyneet tähän mennessä suunnitelmiemme mukaisesti ja olemme nykytilanteessa valmiita niin osaamisen, henkilöstömäärän kuin järjestelmien tasolla vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin kaikissa toimistoissamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Salossa ja Järvenpäässä, päättää Laakkonen.

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta