Kauppakamarin Jeesaajat

Me Fennolaiset olemme iloisia saadessamme julkaista yhteistyösopimuksen Riihimäen-Hyvinkään Kauppakamarin kanssa. Riihimäen ja Hyvinkään alueen kehitys on ollut viimeisien vuosien aikana erittäin positiivista. Kauppakamari on ollut omalta osaltaan vaikuttamassa alueen kehitykseen yritysten ja yrittäjien verkottumisen, koulutuksen, neuvontapalveluiden sekä myös edunvalvonnan kautta. Fenno haluaa olla mukana alueen yritysten ja yhteisöjen tukemisessa. Tämän johdosta olemme lähteneet mukaan Kauppakamarin Jeesaaja-palveluun.

Kauppakamari tukee monin eri tavoin kasvuhaluisia yrityksiä ja yksi tällainen tapa on Jeesaaja-palvelu. Kauppakamarin Jeesaajat ovat kokeneita, aktiivisesti liike-elämässä toimivia henkilöitä, jotka haluavat jeesata Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenyrityksiä.

Jeesaaja-sana kertoo jo itsessään palvelun luonteen. Voit soittaa Jeesaajalle ja kysellä kokemuksia ja neuvoja ilman laskun pelkoa. Toki, voit sopia Jeesaajien kanssa myös syvemmästä maksullisesta yhteistyöstä tai toimeksiannosta.

Asianajotoimisto Fennosta Jeesaja-palvelussa on mukana osakkaamme Lassi Nyyssönen.

Lisää tietoa palvelusta saat Kauppakamarin kotisivuilta (http://www.rihychamber.fi/jaesenyys/kauppakamarin-jeesaajat.html) tai kysymällä suoraan Lassilta.

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta