PixMill Group Oy

pixmill_logo

PixMill Group Oy on osa PunaMustaa.

Pixmill tekee suurkuvatulosteita laajalle sektorille. Toimintaa yrityksellä on yrityskauppajärjestelyn jälkeen on Helsingissä, Vantaalla, Tallinassa, Tampereella, Oulussa, Joensuussa ja Forssassa. PixMill Group Oy:ltä löytyy kaikki laatusertifikaatit.

Yrityksellä tuli vaikeuksia vuonna 2015 ja PixMill jouduttiin hakemaan yrityssaneeraukseen. Fenno auttoi nopeutetussa aikataulussa yrityssaneerausjärjestelyssä, joka tehtiin kuukauden aikataululla ja valmista tuli tammikuussa 2016. Yrityksen kannattavuus parani ja saneerausohjelmaa pystyttiin noudattamaan vuoteen 2020 asti.

Yrityssaneerausohjelma lopetettiin ennenaikaisesti ja PixMill Group Oy:stä tuli osa PunaMustaa.

”Kyllä Fennon palvelut on ollut meille kaikki kaikessa.”
Sami Pulkkinen / Liiketoimintajohtaja / PixMill Group Oy

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Fennon asiantuntijoihin.

Tutustu lisää

Avioehtosopimus ja edunvalvontavaltakirja

”Fennolla keskityttiin hoitamaan asiamme kokonaisuus huomioiden niin yksityisasioiden kuin yrityksen asioita silmällä pitäen.”

PixMill Group Oy

”Kyllä Fennon palvelut on ollut meille kaikki kaikessa.”

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

”Meille on tosi tärkeätä se, että me ei tehdä tätä työtä yksin. Fenno on ollut tosi tärkeä kumppani meille erityisesti omistajanvaihdoksissa, yrityskaupoissa ja muuten juridisissa asioissa.”

Oppiva Invest Oy

”Meille on tosi tärkeää pienenä yhtiönä, että meillä on luotettava kumppani, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Yhteistyö on avointa, vuorovaikutteista ja joustava hinnoittelun sekä muiden asioiden suhteen.”

Atma Trade Oy

”Asiat oli järjestetty erittäin järkevästi ja tuntui, että siinä takana on kokemusta ja enemmän inhimillisyyttä. Ehdottomasti suosittelen Fennoa.”

Rakennuskemia Oy

”Yhteistyömme päällimmäinen tunne on reiluus ja rehtiys. Fennon ihmiset on helppo tavoittaa, he ovat palvelualttiita ja sovituista asioista pidetään kiinni.”

Maarakennusliike Pusku Oy

Metsä-Multia Oy

Ratsastuskeskus Aino

Matricomp Oy

”Innovatiivisena asiantuntijayrityksenä meille on tärkeää, että meillä on käytössä innovatiivinen ja joustava lakifirma hoitamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asioitamme.”
Edellinen
Seuraava