REKRY: juristi / asianajaja Fennon Tampereen toimipisteeseen

Fenno on kasvanut noin 50 asiantuntijan ja kymmenen toimipisteen kokoiseksi asianajotoimistoksi. Olemme ylpeästi erilainen asianajotoimisto ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kasvumatkalle, jolla myös työnantajayritys kehittyy jatkuvasti.

Etsimme nyt Tampereen toimipisteelle uutta lakimiestä/asianajajaa. Tulet kuulumaan Fennon insolvenssi- tai yritysjuridiikkaryhmään osaamis- ja kiinnostuspainotuksesi mukaan.

 

Työtehtävän kuvaus

Oletko tottunut tekemään töitä yritysasiakkaiden kanssa, puhutko samaa kieltä yrittäjien kanssa ja kertooko tase- ja tuloslaskelma sinulle muutakin kuin laatimisvuoden?

Toimeksiannoissamme otamme paikallisesti kopin, mutta tarvittavan osaamisen asian hoitamiseksi rakennamme ryhmänä. Toimenkuvassasi pääsetkin toteuttamaan asiakaslupaustamme ”haluamme tehdä arjestasi helpomman” käytännössä.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin, ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä myös epävarmoissa olosuhteissa. Sinulle on luontevaa ottaa vastuuta ja tehdä työsi oma-aloitteisesti, mutta olet myös erinomainen tiimipelaaja ja verkostoituminen sekä uusasiakashankinta on sinulle luontevaa.

Etsimme insolvenssi- ja/tai yritysjuridiikkatiimiimme Tampereen toimistolle uutta juristia/asianajajaa. Erityisesti toivomme muutaman vuoden kokemusta seuraavista asioista:

  • Konkurssit
  • Yrityssaneeraukset
  • Vakuusasiat/esineoikeus

ja/tai

  • Yhtiöoikeus
  • Yrityskaupat
  • Sopimusjuridiikka

 

Kokemus näiltä painopistealueilta luetaan ehdottomasti eduksesi. Hyvä englannin kielitaito on välttämätön edellytys ja matkustaminen kuuluu luontaisesti työnkuvaasi.

Toivomme sinulta paljon, mutta vastineeksi saat myös paljon. Tarjoamme tulevalle fennolaiselle loistavan mahdollisuuden yhdistää itsenäinen työnteko osaavan ja kannustavan tiimin tuen kanssa. Saat oppia päivittäin uutta vielä vuosienkin jälkeen ja voimme luvata makeita nauruja työkavereiden kanssa sekä paljon vaihtelevia työtehtäviä.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Meillä työntekijöihin luotetaan ja työaika sekä työntekopaikka joustavat myös sinun tarpeidesi mukaan. Pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme, joiden avulla tuemme hyvinvointiasi työssä ja vapaa-ajalla.

Toivomme saavamme uuden työkaverin pian ja pyydämme toimittamaan hakemuksen viimeistään 30.11.2021 lähettämällä CV:n ja työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen jussi.laakkonen@fennolaw.fiOlemme aikataulun ja Tampereella aloittamisen suhteen joustavia, mikäli olet paluumuuttaja tai muuten Tampere kiehtoo Sinua asuinpaikkana pitkäjänteisesti.

Lisätietoja:

Jussi Laakkonen
puh. 040 501 1692 (soitan takaisin, mikäli en pysty vastaamaan)
jussi.laakkonen@fennolaw.fi.

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta