REKRY: Oikkareita Helsingin, Tampereen ja Mikkelin toimipisteisiin

Etsimme uusia oikkareita täydentämään Fennon insolvenssioikeuden ammattilaisten joukkoa.

Olet tällä hetkellä ehkä 2-4 vuoden oikeustieteiden opiskelija, jolla on kiinnostusta tutustua insolvenssioikeuden maailmaan ja sinulla on tiedonjano selvitellä mitä eriskummallisimpia asioita. Salapoliisin taidot eivät ole pahitteeksi. Käytämme työssä MS Office -ohjelmistoa, ja päivittäisestä työnteosta selviytymiseksi sinulla tulisikin olla myös vähintään perustason osaaminen erityisesti Excelistä ja Wordista.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin ja oma-aloitteinen. Sinulta tulisi löytyä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Toivommekin, että nautit hektisestä ja nopeatempoisesta työstä ja sinusta hioutuu paineen alla entistäkin timanttisempi.

Etsimme oikkareita lähtökohtaisesti kolmeen toimipisteeseemme: Helsinkiin, Tampereelle ja Mikkeliin määräaikaisiin työsuhteisiin. Viikoittainen työaika on n. 2-3 päivää. Toivomme saavamme uusia oikkareita jo pian, joten haethan paikkaa nopeasti, mutta viimeistään 31.12.2021 lähettämällä CV:n ja työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen office@fennolaw.fi. Ilmoitathan otsikko-kentässä mihin toimipisteeseen haet. Huomioithan, että avoinna olevat paikat voidaan kuitenkin täyttää jo aiemmin mahdollisten sopivien uusien fennolaisten löydyttyä.

Mahdolliset tiedustelut:

Helsinki: Tuua Zilliacus 010 504 9032
Tampere: Satu Väisänen 040 779 3883
Mikkeli: Tanja Riittinen 050 364 0680

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta