REKRY: oikkareita Helsinkiin, Jyväskylään ja Seinäjoelle

Kesällä 5-vuotissyntymäpäiviään juhliva Fenno on kasvanut noin 50 asiantuntijan ja kymmenen toimipisteen kokoiseksi asianajotoimistoksi. Fennolaisille ominaista on hyvä yhteishenki ja huumori ahkeran työnteon vastapainona. Työnantajana panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Olemme ylpeästi erilainen asianajotoimisto ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kasvumatkalle, jolla myös työnantajayritys kehittyy jatkuvasti.

 

Työtehtävän kuvaus

Etsimme uusia oikkareita täydentämään Fennon insolvenssioikeuden ammattilaisten joukkoa. Tässä tehtävässä toimit yhteistyössä konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyitä hoitavien fennolaisten kanssa ja pidät yhteyttä menettelyiden eri osapuoliin sekä avustat monipuolisesti muissa toimiston tehtävissä. Toimenkuvassasi pääsetkin toteuttamaan missiotamme ”haluamme tehdä arjestasi helpomman” käytännössä.

Olet tällä hetkellä ehkä 2-4 vuoden oikeustieteiden opiskelija, jolla on kiinnostusta tutustua insolvenssioikeuden maailmaan ja sinulla on tiedonjano selvitellä mitä eriskummallisimpia asioita. Salapoliisin taidot eivät ole pahitteeksi. Käytämme työssä MS Office -ohjelmistoa, ja päivittäisestä työnteosta selviytymiseksi sinulla tulisikin olla myös vähintään perustason osaaminen erityisesti Excelistä ja Wordista.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin ja oma-aloitteinen. Sinulta tulisi löytyä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Toivommekin, että nautit hektisestä ja nopeatempoisesta työstä ja sinusta hioutuu paineen alla entistäkin timanttisempi.

Etsimme oikkareita lähtökohtaisesti kolmeen toimipisteeseemme: Helsinkiin, Jyväskylään ja Seinäjoelle määräaikaisiin työsuhteisiin. Viikottainen työaika on n. 2-3 päivää. Toivomme saavamme uusia oikkareita jo pian, joten haethan paikkaa nopeasti, mutta viimeistään 20.7.2021 lähettämällä CV:n ja työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen office@fennolaw.fi. Ilmoitathan otsikko-kentässä mihin toimipisteeseen haet. Huomioithan, että avoinna olevat paikat voidaan kuitenkin täyttää jo aiemmin mahdollisen sopivan uuden fennolaisen löydyttyä.

Mahdolliset tiedustelut: Sini Viinikka, 044 308 0732

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita