Satu Väisänen ja Pinja Peitsenheimo osaksi Fennoa

Fenno vahvistui 1.6 kahdella uudella tekijällä, kun saimme Tampereen toimiston toimistopäälliköksi oikeustradenomi Satu Väisäsen ja Jyväskylään insolvenssi- sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisissa asioissa tukemaan oik.yo. Pinja Peitsenheimon.

Satu Väisänen

Olen Satu Väisänen ja olen aloittanut toimistopäällikkönä Fennossa Tampereen toimipisteessä kesäkuun alusta. Olen ollut asianajotoimistossa töissä noin kahdeksan vuotta ja työtehtäväni ovat olleet suurimmalta osin insolvenssioikeuden parissa. Näin ollen on luonnollista päästä osaksi Fennon mahtavaa insolvenssitiimiä. Koulutukseltani olen oikeustradenomi.

Pinja Peitsenheimo

Olen Pinja Peitsenheimo ja olen kotoisin Jyväskylästä. Päätin juuri 3. vuoden oikeustieteen opintoni Itä-Suomen yliopistossa. Valmistun pian oikeusnotaariksi, kunhan viimeiset arvosanat on tallennettu opintorekisteriin. Aloitin Fennossa Jyväskylän toimipisteessä kesäkuun alussa. Toimenkuvaani kuuluu avustavan lakimiehen sekä asianajosihteerin/assistentin tehtävät. Aiemmin olen työskennellyt valtion palveluksessa maistraatissa. Kesältä odotan paljon uuden oppimista ja kehittymistä.

Tervetuloa Fennoon Satu ja Pinja!

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Fenno toimi ostajan neuvonantajana Tikka Spikes Oy:n johdon ostaessa yhtiön Continental-konsernilta