Salo

Asianajotoimisto Fenno, Salo

Asianajotoimisto Fenno tarjoaa palveluita Salon toimipisteellä laaja-alaisesti yritysjuridiikan, maksukyvyttömyysoikeuden, riidanratkaisun ja oikeudenkäyntien, perhe- ja jäämistöoikeuden sekä asumiseen ja rakentamiseen liittyvien toimeksiantojen parissa. Lisäksi osaamista löytyy hevosasioihin liittyvien juridisten kysymysten hoitamiseen. Asianajotoimisto Fennon Salon toimiston nuorekas ja asiantunteva tiimi ottaa lakiasiasi hoitaakseen jämäkällä, modernilla ja innovatiivisella otteella.

Asianajotoimisto Fennon asiakkaat koostuvat korkealaatuisia lakipalveluita tarvitsevista yksityishenkilöistä, yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asianajotoimisto Fennon Salon toimistolla meille on tärkeää tuottaa laadukkaita ja lisäarvoa tuovia lakipalveluita asiakkaille, mikä vaatii heidän tarpeidensa, toimintatapojensa ja arvojensa mahdollisimman hyvää ymmärrystä. 

Asianajotoimisto Fenno palvelee siellä, missä sijaitset!

Ota yhteyttä

Antti Linna

asianajaja, osakas

Antti Linnalla on laaja-alaista erityisosaamista eri oikeudenaloihin liittyvästä riidanratkaisusta ja oikeudenkäynneistä niin yleisissä tuomioistumissa kuin kansainvälisissä välimiesmenettelyissäkin.

Selina Sinisalo (vanhempainvapaalla)

juristi

Selina Sinisalo palvelee asiakkaitamme pääasiassa perhe-, jäämistö- ja varallisuusoikeuteen sekä riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa.

Mikko Tolvanen

asianajaja, osakas

Mikko Tolvasella on monipuolinen kokemus yhtiö-, sopimus- ja vero-oikeudellisesta konsultoinnista sekä niihin liittyvästä ongelmanratkaisusta.