Seinäjoki

Asianajotoimisto Fenno, Seinäjoki

Asianajotoimisto Fenno tarjoaa Seinäjoella laaja-alaisesti lakipalveluita yritysjuridiikan, maksukyvyttömyysoikeuden, riidanratkaisun ja oikeudenkäyntien, perhe- ja jäämistöoikeuden sekä asumiseen ja rakentamiseen liittyvien toimeksiantojen hoidossa. Asianajotoimisto Fennon Seinäjoen toimiston nuorekas ja asiantunteva tiimi tarttuu lakiasioidesi hoitoon jämäkällä, modernilla ja innovatiivisella otteella.

Asianajotoimisto Fennon asiakkaat koostuvat korkealaatuisia lakipalveluita tarvitsevista yksityishenkilöistä, yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Meille asianajotoimisto Fennossa Seinäjoella on tärkeää tarjota laadukkaita ja lisäarvoa tuottavia lakipalveluja asiakkaillemme ja ymmärtää heidän tarpeitaan, toimintatapojaan ja arvojaan mahdollisimman hyvin.

Asianajotoimisto Fenno palvelee siellä, missä sijaitset!

Ota yhteyttä

Tarja Anttisaari

toimistopäällikkö

Tarja on toiminut asianajosihteerinä vuodesta 1991, viimeisimpänä Asianajotoimisto Hannu Riihioja Oy:ssä. Tarja on aloittanut työskentelyn toimistopäällikkönä Fennossa Seinäjoen toimipisteessä maaliskuussa 2021.

Hannu Riihioja

asianajaja, varatuomari, osakas

Rasmus Riihioja

juristi, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Rasmus Riihioja avustaa asiakkaitamme erilaisissa riidanratkaisutilanteissa sekä maksukyvyttömyysjuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa.

Valtteri Vuorenmaa

asianajaja

Valtteri Vuorenmaa palvelee asiakkaitamme pääasiassa maksukyvyttömyys-, yhtiö- ja sopimusjuridiikkaan sekä riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa.