Tampere

Asianajotoimisto Fenno, Tampere

Asianajotoimisto Fennon Tampereen toimipisteellä työskennellään laaja-alaisesti yritysjuridiikan, maksukyvyttömyysoikeuden, riidanratkaisun ja oikeudenkäyntien, perhe- ja jäämistöoikeuden sekä asumiseen ja rakentamiseen liittyvien lakiasioiden hoidossa. Tuomme jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen juridisiin toimeksiantoihin nuorekkaalla, mutta asiantuntevalla tiimillämme asianajotoimisto Fennon Tampereen toimistolla.

Asianajotoimistomme asiakkaat koostuvat korkealaatuisia lakipalveluita tarvitsevista yksityishenkilöistä, yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Hyvän palvelun turvaamiseksi haluamme Fennossa ymmärtää asiakkaidemme tarpeet, toimintatavat sekä arvot mahdollisimman hyvin.

Asianajotoimisto Fenno palvelee siellä, missä sijaitset!

Ota yhteyttä

Katariina Blom

juristi

Katariina palvelee asiakkaitamme pääasiassa insolvenssioikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Marjo Kaivanto

assistentti

Marjo Kaivanto toimii Fennon Tampereen toimipisteessä perintö- ja jäämistöoikeuden assistenttina, vankalla kokemuksella.

Tommi Kamppila

asianajaja, kaupanvahvistaja

Tommi Kamppila palvelee asiakkaitamme pääasiassa perhe-, jäämistö- ja varallisuusoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Jussi Laakkonen

toimitusjohtaja, asianajaja, osakas

Jussia motivoi työssään se, että hän pystyy osaamisellaan ja sen kehittämisellä auttamaan asiakkaitamme ja fennolaisia menestymään.

Anna Saarinen

assistentti

Anna työskentelee Tampereen toimipisteessä pääasiassa insolvenssioikeudellisten toimeksiantojen parissa.

Vuokko Sivula

juristi, KHT

Vuokko Sivula palvelee asiakkaitamme pääasiassa maksukyvyttömyys- ja yritysjuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa.

Satu Väisänen (vanhempainvapaalla)

toimistopäällikkö

Satu työskentelee Tampereen toimistossa. Hänen pääasialliset työtehtävänsä, on juristien avustaminen insolvenssioikeudellisissa toimeksiannoissa.