Turku

Asianajotoimisto Fenno, Turku

Asianajotoimisto Fennon Turku palvelee laaja-alaisesti yritysjuridiikan, maksukyvyttömyysoikeuden, riidanratkaisun ja oikeudenkäyntien, perhe- ja jäämistöoikeuden sekä asumiseen ja rakentamiseen liittyvien toimeksiantojen hoidossa. Asianajotoimisto Fennon Turku tuo jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioidesi hoitamiseen nuorekkaalla, mutta asiantuntevalla tiimillämme.

Asianajotoimistomme asiakkaat koostuvat korkealaatuisia lakipalveluita tarvitsevista yksityishenkilöistä, yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Haluamme tarjota laadukkaita ja lisäarvoa tuottavia lakipalveluita Asianajotoimisto Fennon Turun toimipisteellä, mikä vaatii asiakkaidemme tarpeiden, toimintatapojen sekä arvojen mahdollisimman hyvää ymmärtämistä.

Asianajotoimisto Fenno palvelee siellä, missä sijaitset!

Ota yhteyttä

Alma Kaipinen

oikeustieteen ylioppilas

Alma Kaipinen työskentelee Turun toimipisteellä ja avustaa juristeja pääsääntöisesti insolvenssioikeudellisissa sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisissa toimeksiannoissa.

Antti Linna

asianajaja, osakas

Antti Linnalla on laaja-alaista erityisosaamista eri oikeudenaloihin liittyvästä riidanratkaisusta ja oikeudenkäynneistä niin yleisissä tuomioistumissa kuin kansainvälisissä välimiesmenettelyissäkin.

Weera Raappana

oikeusnotaari

Weera Raappana työskentelee Turun toimipisteellä pääasiassa perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvien toimeksiantojen parissa.

Selina Sinisalo (vanhempainvapaalla)

juristi

Selina Sinisalo palvelee asiakkaitamme pääasiassa perhe-, jäämistö- ja varallisuusoikeuteen sekä riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa.

Mikko Tolvanen

asianajaja, osakas

Mikko Tolvasella on monipuolinen kokemus yhtiö-, sopimus- ja vero-oikeudellisesta konsultoinnista sekä niihin liittyvästä ongelmanratkaisusta.