Asianajaja Juha Saarimäki mukana Omakotiliiton liittokokouksessa

Juha Saarimäki
Suomen Omakotiliiton liittokokous järjestettiin 14.-15.11.2020 Rovaniemellä Hotel Santa Clausissa. Covid -19 pandemia aiheutti runsaasti turvallisuutta huomioivia kokousjärjestelyjä. Järjestelyt toimivat kuitenkin hyvin ja kokous saatiin vietyä päätökseensä turvallisesti ja hyvässä hengessä.

Omakotiliitto on ainoa pientaloasukkaiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö Suomessa. Liitossa on jäseninä 250 paikallista omakotiyhdistystä, joiden kautta liittoon kuuluu yli 70 000 jäsentaloutta. Liitto on yksi Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä.

Samoin kuin kaikki muutkin suomalaiset kansalaisjärjestöt, niin myös Omakotiliitto on uuden edessä. Yhteiskunta ympärillä muuttuu nopeaan tahtiin ja se asettaa tulevaisuuden haasteita kansalaisjärjestöjen toiminnalle. Liittokokous päätti rohkeasti ottaa jäsenmäärätavoitteeksi seuraavalle nelivuotiskaudelle 100 000 jäsentä.

Liitokokouksessa valittiin liiton luottamushenkilöt hallitukseen ja valtuustoon. Asianajaja Juha Saarimäki asianajotoimisto Fennosta oli mukana puheenjohtajaehdokkaana. Puheenjohtajana jatkaa Ari Rehnfors Uudeltamaalta.

Kuva: Viivi Handolin

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita