Asianajajaliitto järjestää Työoikeudelliset kysymykset konkurssissa -koulutuksen

Asianajajaliiton koulutus järjestää Helsingissä 14.11.2017 koulutuksen Työoikeudellisista kysymyksistä konkurssimenettelyyn liittyen. Koulutus on suunnattu asianajajille ja asiantoimistojen muulle henkilökunnalle. Koulutuksen tavoitteena on tarjota käytännönnäkökulmia konkurssimenettelyissä työoikeudellisia asioita hoitaville henkilöille.

Koulutukseen on pyydetty luennoitsijaksi myös Fennon asianajaja ja osakas Lassi Nyyssönen. Lassin aihealueena on luennoida pesänhoitajan haasteista palkkaturva- ja työsuhdeasioiden hoitamisessa sekä antaa käytännön vinkkejä näihin tehtäviin.

Asianajotoimisto Fennon asiantuntijoilla on vuosien kokemus riskienhallinnasta, vapaaehtoisista tervehdyttämisistä, yrityssaneeraus- sekä konkurssimenettelyistä. Asiantuntijamme ovat osallistuneet yli 1000 konkurssi- ja yli 500 yrityssaneerausmenettelyyn käräjäoikeuden määräämänä pesänhoitajana, selvittäjänä tai velkojan edustajana. Pystymme arvioimaan laajan kokemuksemme avulla yrityksen tilanteen ja mahdollisuuden maksukyvyttömyysprosessien välillä nopeasti ja ammattitaidolla.

Mikäli tarvitset apua velkojana tai yrityksesi on ajautumassa maksukyvyttömyyden tilaan, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Me autamme sinua ratkaisemaan ongelmasi.

Ohjelma:

Helsinki 14.11.2017, Tekniskan Salit, Eerikinkatu 2, 6. krs, klo 12.00–16.30

Kouluttajat: Johtava lakimies Terhi Mäkinen, Uudenmaan ELY-keskus, asianajaja Lassi Nyyssönen, Asianajotoimisto Fenno Oy, vanhempi hallitussihteeri Nico Steiner, TEM ja konkurssiasiamies Helena Kontkanen, Konkurssiasiamiehen toimisto

• Nopeutettu ja normaali palkkaturvamenettely, pesänhoitajan kannalta olennaiset työoikeuden substanssikysymykset (Terhi Mäkinen)
• Pesänhoitajan haasteet palkkaturva- ja työsuhdeasioiden hoitamisessa sekä käytännön vinkit tehtävien hoitamiseksi (Lassi Nyyssönen)
• Uudistettu konkurssiasiain neuvottelukunnan suositus työsuhdeasioista sekä kilpailukykysopimukseen perustuvat ns. kriisilausekkeet (Nico Steiner)
• Palkkaturva- ja työsuhdeasiat konkurssiasiamiehen valvontatyössä (Helena Kontkanen)

JÄRJESTÄJÄ: Suomen Asianajajaliitto Kouluttautumisvelvoitteen mukainen tuntimäärä: 4 h

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita