Fennon insolvenssiosaaminen noteerattu kansainvälisissä tutkimuksissa

Fenno palvelee kotimaisia yrityksiä ja yrittäjiä sekä yksityishenkilöitä. Kansainväliset liitynnät ovat asiakasyrityksillämme arkipäivää ja yksityisasiakkaillammekin on jatkuvasti kasvavia tarpeita kansainvälisten juristipalveluiden osalta. Fenno onkin usean vuoden ajan rakentanut kansainvälistä palvelumallia osana International Lawyers Network -yhteisöä.

”Käytännössä malli on ollut erittäin toimiva ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös kansainväliset lakipalvelut yli 60 maahan”, kertoo Fennon toimitusjohtaja Markus Laakkonen

Kuuluminen Iternational Lawyes Networkiin on kehittänyt Fennon kykyä auttaa asiakkaita etenkin kansainvälisissä maksukyvyttömyysasioissa. Kansainvälinen ja riippumaton asianajotoimistojen osaamista ja asiakastyytyväisyyttä tutkiva Chambers Europe onkin nostanut Fennon Suomen parhaimpien Asianajotoimistojen joukkoon maksukyvyttömyysosaamisen osalta jo usean vuoden ajan sidosryhmien vahvan suosituksen saattelemana.

Maksukyvyttömyysoikeudellinen osaaminen on noteerattu myös henkilötasolla, sillä tutkimus on nostanut myös asianajaja Jussi Laakkonen sekä asianajaja Lassi Nyyssönen Suomen parhaimpien insolvenssiasianajajien joukkoon. Nyyssönen on saanut tunnustusta myös kansainvälisen tutkimuslaitos Who’s Who:n Legal Restructuring & Insolvency tutkimuksessa. Who’s Who suosittelee Laakkosta ja Nyyssöstä maksukyvyttömyys- eli insolvenssiasioissa  sekä on nostanut Nyyssösen Thought Leader -listalle.

”Erityisen ilahduttavaa on Lassi Nyyssösen ja Jussi Laakkosen noteerattu korkea osaaminen myös kansainvälisissä tutkimuksissa. He ovat kumpikin huipputason osaajia ja kuitenkin hyvin ihmisläheisiä sekä ratkaisukeskeisiä”, iloitsee Markus Laakkonen

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Asianajotoimisto Fenno

Asianajotoimisto Fenno

Aiheeseen liittyviä artikkeleita