Fennon tiimiin uusi vahvistus: Anni Paunio

Fennon insolvenssi- eli maksukyvyttömyysasioita hoitavaan tiimiin on saatu uusi vahvistus. Laajan kokemuksen insolvenssiasioissa omaava Anni Paunio aloitti juristin tehtävissä heinäkuun alkupuolella.

Anni palvelee asiakkaitamme pääasiassa insolvenssioikeuteen ja riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa. Annille on kertynyt useamman vuoden kokemus insolvenssioikeudesta, erityisesti konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyistä. Hän on ollut mukana useissa laajoissa konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyissä sekä niihin liittyvissä riita- ja rikosasioissa. Lisäksi Annille on kertynyt kokemusta perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta.

Anni työskentelee pääsääntöisesti Fennon Helsingin, Järvenpään ja Lahden toimipisteessä, mutta toimii myös koko Fennon toimialueella. Ennen Fennolle siirtymistään Anni on työskennellyt insolvenssioikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa sekä kansainvälisessä liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Anni tuo meidän Fennon insolvenssitiimiin kaivattuja uusia hartioita, intoa ja osaamista jatkuvassa muutoksessa olevien maksukyvyttömyyspalveluiden tuottamiseen. Toimintamme on ollut rakenteellisessa muutoksessa viimeisten parin vuoden aikana, kun olemme rakentaneet toimintaamme joustavammaksi ja asiakkaiden tarpeita entistä paremmin vastaavaksi. Tiimiajattelun avulla kykenemme tuottamaan koko Fennon toimialueelle korkealaatuisia ja kustannustehokkaita palveluita riippumatta asiakkaan toimialasta. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii rakentamiseen ja asumiseen liittyvät maksukyvyttömyysmenettelyt. Pystymme tukemaan menettelyitä entistä tehokkaammin rakentamisen juridisiin kysymyksiin erikoistuneilla juristeilla”, sanoo Fennon Insolvenssitiimin vetäjä Lassi Nyyssönen.

Fenno on rakentanut palveluitaan paikallista läsnäoloa tukevien oikeudellisten ryhmien ja iskuryhmäajattelun kautta. Oikeudellista erityisosaamista omaavien ryhmien ja iskuryhmien avulla kyetään tuottamaan kustannustehokkaasti syväosaamista vaativia palveluita koko Fennon toimialueelle.

’’Olen innoissani päästessäni osaksi Fennon tiimiä, jossa saan olla mukana alan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa ja tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja korkealaatuista asiantuntijapalvelua”, Anni sanoo.

Lisätiedot:

Anni Paunio, puh +358 400 835 593, anni.paunio@fennolaw.fi

Lassi Nyyssönen, puh +358 50 570 3234, lassi.nyyssonen@fennolaw.fi

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita