REKRY: insolvenssiassistentti täydentämään Fennon insolvenssioikeuden ammattilaisten joukkoa

Kesällä 5-vuotissyntymäpäiviään juhliva Fenno on kasvanut noin 50 asiantuntijan ja kymmenen toimipisteen kokoiseksi asianajotoimistoksi.

Fennolaisille ominaista on hyvä yhteishenki ja huumori ahkeran työnteon vastapainona. Työnantajana panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Olemme ylpeästi erilainen asianajotoimisto ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kasvumatkalle, jolla myös työnantajayritys kehittyy jatkuvasti.

 

Työtehtävän kuvaus

Imetkö tietoa kuin pesusieni? Selvitätkö asioita kuin salapoliisi? Jonglööraatko tiesi läpi kaoottisenkin työviikon?

Etsimme uutta insolvenssiassistenttia täydentämään Fennon insolvenssioikeuden ammattilaisten joukkoa. Tässä tehtävässä toimit yhteistyössä konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyitä hoitavien fennolaisten kanssa ja pidät yhteyttä menettelyiden eri osapuoliin. Toimenkuvassasi pääsetkin toteuttamaan missiotamme ”haluamme tehdä arjestasi helpomman” käytännössä.

Olet ehkä koulutukseltasi oikeustradenomi tai sinulla on muu tehtävään sopiva tutkinto. Aikaisemmasta työkokemuksesta insolvenssioikeuden parissa on tietenkin hyötyä, mutta sitäkin tärkeämpää on, että tiedonjanoasi ei sammuteta helposti ja olet aidosti kiinnostunut juridiikasta ja halukas oppimaan uutta. Edellytämme kuitenkin, että taloushallinnon perustiedot odottavat takataskussasi pääsevänsä käyttöön. Käytämme työssä MS Office -ohjelmistoa, ja päivittäisestä työnteosta selviytymiseksi sinulla tulisikin olla myös vähintään perustason osaaminen erityisesti Excelistä ja Wordista.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin, ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä myös epävarmoissa olosuhteissa. Sinulle on luontevaa ottaa vastuuta ja tehdä työsi oma-aloitteisesti. Työnkuvaasi kuuluu myös oikeustieteen opiskelijoiden töiden koordinointi ja ohjeistaminen, joten sinun tulisi pystyä priorisoimaan tehtäviä sujuvasti ja lennosta. Insolvenssiassistenttimme tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että lukuisat juoksevat asiat tulevat hoidetuiksi ja käynnissä olevien maksukyvyttömyysmenettelyiden pyörät pysyvät liikkeessä. Toivommekin, että nautit hektisestä ja nopeatempoisesta työstä ja sinusta hioutuu paineen alla entistäkin timanttisempi.

Toivomme sinulta paljon, mutta vastineeksi saat myös paljon. Tarjoamme tulevalle fennolaiselle loistavan mahdollisuuden yhdistää itsenäinen työnteko osaavan ja kannustavan tiimin tuen kanssa. Saat oppia päivittäin uutta vielä vuosien jälkeenkin. Toivomme, että uusi työkaverimme viihtyy tehtävässään ja kasvaa roolin sisällä rautaiseksi insolvenssioikeuden ammattilaiseksi. Emme voi luvata, että meillä ollessasi saisit työpöytäsi tyhjäksi, mutta sen sijaan voimme luvata makeita nauruja työkavereiden kanssa ja paljon vaihtelevia työtehtäviä.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen ja työpisteen joko Helsingin, Lahden, Järvenpään, Tampereen tai Jyväskylän toimistolla tai osittain myös valitsemassasi etätyöpisteessä. Meillä työntekijöihin luotetaan ja työaika joustaa myös sinun tarpeidesi mukaan. Pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme, joiden avulla tuemme hyvinvointiasi työssä ja vapaa-ajalla.

Toivomme saavamme uuden työkaverin jo pian, joten haethan paikkaa nopeasti, mutta viimeistään 29.4.2021 lähettämällä CV:n ja työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen sini.viinikka@fennolaw.fi.

Lisätietoja: Sini Viinikka, puh. 044 308 0732 sini.viinikka@fennolaw.fi.

 

 

 

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita