Oikeusministeriön koulutusyksikön ajankohtaispäivät velkajärjestely-, yrityssaneeraus- ja konkurssiasioista

Oikeusministeriön koulutusyksikkö järjesti tuomareille 15.-16.6.2017 ajankohtaispäivät velkajärjestely-, yrityssaneeraus- ja konkurssiasioista. Ajankohtaispäivät oli suunnattu yleisten tuomioistuimien tuomareille ja esittelijöille, erityisesti aihealueen vastuutuomareille. Koulutuksen tavoitteena oli luoda kokonaiskuva velkajärjestely-, yrityssaneeraus- sekä konkurssiasioiden tilanteesta sekä ajankohtaisista teemoista asioiden sujuvan käsittelyn edistämiseksi.

Ajankohtaispäivän luennoitsijaksi oli pyydetty myös Fennon asianajaja ja osakas Lassi Nyyssönen. Lassin aihealueena oli luennoida pesänhoitajan roolista ja tehtävistä. Erityisesti keskustelua käytiin pesänhoitajan käytännön työstä ja käräjäoikeuden kontaktipinnasta pesänhoitajan näkökulmasta.

Asianajotoimisto Fennon asiantuntijoilla on vuosien kokemus konkursseista, yrityssaneerauksista sekä yritysten vapaaehtoisista velkajärjestelyistä. Asiantuntijamme ovat osallistuneet arviolta yli 1000 konkurssin ja yli 500 yrityssaneerauksen prosessiin käräjäoikeuden määräämänä pesänhoitajana tai selvittäjänä taikka velkojan edustajana. Pystymme arvioimaan laajan kokemuksemme avulla yrityksen tilanteen ja mahdollisuuden maksukyvyttömyysprosessien välillä nopeasti ja ammattitaidolla.

Mikäli tarvitset apua velkojana tai yrityksesi on ajautumassa maksukyvyttömyyden tilaan, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Me autamme sinua ratkaisemaan ongelmasi.

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita