Atma Trade Oy

laplandia

Atma Trade omistaa Laplandia Market-rajakaupan Nuijamaalla sekä Grande Orchidee-kauppakeskuksen Lappeenrannassa. Liiketoiminta perustuu vähittäismyyntiin venäläisille markkinoille. Vuonna 2003 perustettu Laplandia Market on tunnettu mm. omista brändeistään sekä tuotteista, joita ei ole saatavilla muista kaupoista. Suomessa ehkä erikoisin ja kaunein kauppakeskus Grande Orchidée on avattu vuonna 2014.

”Haaste tuli ensimmäistä kertaa vuonna 2014-2015, kun ruplan kurssi oli romahtanut. Se vaikutti olennaisesti meidän Laplandia Marketin toimintaan. Meidän liikevaihto tippui 65-70 prosenttia. Ainoa ratkaisu silloin pankkien kanssa oli, että tehdään saneerausohjelma. Me aloitettiin Fennon kanssa se yhteistyössä. Alussa minua rehellisesti pelotti, koska tämä oli uusi asia minulle. En tiennyt mitä se tarkoittaa, miten ankara se voisi olla yrityksille ja menetänkö otteen omasta yrityksestä. Minä huomasin, että asia on paljon helpompi mitä ajattelin. Asiat oli järjestetty erittäin järkevästi ja tuntui, että siinä takana on kokemusta ja enemmän inhimillisyyttä. Ehdottomasti suosittelen Fennoa.”
Mohamad Darwich, toimitusjohtaja

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Fennon asiantuntijoihin.

Tutustu lisää

Avioehtosopimus ja edunvalvontavaltakirja

”Fennolla keskityttiin hoitamaan asiamme kokonaisuus huomioiden niin yksityisasioiden kuin yrityksen asioita silmällä pitäen.”

PixMill Group Oy

”Kyllä Fennon palvelut on ollut meille kaikki kaikessa.”

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

”Meille on tosi tärkeätä se, että me ei tehdä tätä työtä yksin. Fenno on ollut tosi tärkeä kumppani meille erityisesti omistajanvaihdoksissa, yrityskaupoissa ja muuten juridisissa asioissa.”

Oppiva Invest Oy

”Meille on tosi tärkeää pienenä yhtiönä, että meillä on luotettava kumppani, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Yhteistyö on avointa, vuorovaikutteista ja joustava hinnoittelun sekä muiden asioiden suhteen.”

Atma Trade Oy

”Asiat oli järjestetty erittäin järkevästi ja tuntui, että siinä takana on kokemusta ja enemmän inhimillisyyttä. Ehdottomasti suosittelen Fennoa.”

Rakennuskemia Oy

”Yhteistyömme päällimmäinen tunne on reiluus ja rehtiys. Fennon ihmiset on helppo tavoittaa, he ovat palvelualttiita ja sovituista asioista pidetään kiinni.”

Maarakennusliike Pusku Oy

Metsä-Multia Oy

Ratsastuskeskus Aino

Matricomp Oy

”Innovatiivisena asiantuntijayrityksenä meille on tärkeää, että meillä on käytössä innovatiivinen ja joustava lakifirma hoitamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asioitamme.”
Edellinen
Seuraava