E-Sports Group

exel

“Oman juristimme tavoittaa aina”

E-Sports Group Oy on Exelin urheilutuotteiden lisenssihaltija eli tuotteiden valmistuttaja. Exel on suomalainen huippubrändi, tunnettu kautta urheilevan maailman laadukkaista salibandymailoistaan sekä sauvoistaan, joita löytyy niin murtomaa- kuin alppihiihtoonkin, niin kävelyyn ja rullaluisteluun kuin vuorikiipeilyynkin. Vahvojen perinteiden ohella Exelin voima on innovaatioissa – uusimpana Curve-hiihtosauva, jota pidetään merkittävimpänä uudistuksena sauvateknologian kehityksessä sitten Exelin hiilikuitusauvojen!

”Meillä on tehtaita ja jälleenmyyjiä eri puolilla maailmaa, joten tarvitsemme jatkuvasti sopimusteknistä juridista apua. Teemme valmistaja- ja tukkurisopimuksia koko ajan, joten se edellyttää kunkin maan lainsäädännön ja sopimusjuridiikan tuntemusta. Fennolla on tällä alueella runsaasti kansainvälistä kokemusta ja asiantuntemusta.”

”Lakiapua olemme tarvinneet myös omiin rahoitusratkaisuihin ja yrityksen pääomittamiseen, ja sitäkin osaamista Fennolta löytyy. Lisäksi he auttavat meitä ihan perusrutiineissa, kuten hallituksen päätösten juridisissa tarkistuksissa. On tärkeää, että kaikessa täyttyy aina kirjain.”

”Tulevaisuudessa lakiavun tarpeemme tulee vain kasvamaan. Esimerkiksi patenttiasiat ovat sellaisia, joissa tarvitsemme juridista apua. Patenttirikkomuksia on valvottava ja tarpeen vaatiessa ryhdyttävä oikeudellisiin toimiin.”

”Kokemuksemme ovat oikein hyviä. Fennon palvelu on nopeaa ja joustavaa. Meille nimetyn oman juristimme tavoittaa aina helposti ja hän on myös päätösvaltainen, joten asiat hoituvat mutkattomasti.”
Timo Vaskio, hallituksen puheenjohtaja

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Fennon asiantuntijoihin.

Tutustu lisää

Avioehtosopimus ja edunvalvontavaltakirja

”Fennolla keskityttiin hoitamaan asiamme kokonaisuus huomioiden niin yksityisasioiden kuin yrityksen asioita silmällä pitäen.”

PixMill Group Oy

”Kyllä Fennon palvelut on ollut meille kaikki kaikessa.”

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

”Meille on tosi tärkeätä se, että me ei tehdä tätä työtä yksin. Fenno on ollut tosi tärkeä kumppani meille erityisesti omistajanvaihdoksissa, yrityskaupoissa ja muuten juridisissa asioissa.”

Oppiva Invest Oy

”Meille on tosi tärkeää pienenä yhtiönä, että meillä on luotettava kumppani, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Yhteistyö on avointa, vuorovaikutteista ja joustava hinnoittelun sekä muiden asioiden suhteen.”

Atma Trade Oy

”Asiat oli järjestetty erittäin järkevästi ja tuntui, että siinä takana on kokemusta ja enemmän inhimillisyyttä. Ehdottomasti suosittelen Fennoa.”

Rakennuskemia Oy

”Yhteistyömme päällimmäinen tunne on reiluus ja rehtiys. Fennon ihmiset on helppo tavoittaa, he ovat palvelualttiita ja sovituista asioista pidetään kiinni.”

Maarakennusliike Pusku Oy

Metsä-Multia Oy

Ratsastuskeskus Aino

Matricomp Oy

”Innovatiivisena asiantuntijayrityksenä meille on tärkeää, että meillä on käytössä innovatiivinen ja joustava lakifirma hoitamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asioitamme.”
Edellinen
Seuraava