Graphic Concrete Oy

Basic CMYK

”Innovatiivinen yritys tarvitsee joustavan kumppanin”

Graphic Concrete Oy on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen yritys, jonka toiminta perustuu suomalaiseen innovaatioon – graafiseen betoniin! Kyseessä on patentoitu teknologia, jonka avulla voi erittäin kustannustehokkaasti tuottaa erilaisille betonielementtipinnoille kestäviä kuvia ja kuvioita. Tuloksena on ympäristöä inspiroivia julkisivuja, seiniä ja jalkakäytäviä, joissa arkkitehdit ovat päässeet hyödyntämään visuaalista luovuuttaan. Graafista betonia on käytetty jo Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Amerikassa teollisuusrakennuksista taideteoksiin.

”Tarvitsemme lainopillista apua käytännössä jatkuvasti, suurimmaksi osaksi juuri kansainvälisissä sopimusoikeudellisissa asioissa. Niissä Fennon asiantuntijoilla onkin paljon kokemusta ja osaamista, joten tähän asti olemme välttyneet sopimuskiistoilta.”

”Saamamme palvelu on hyvää, nopeaa ja joustavaa. Kumppanimme ymmärtää meidän bisnestämme, meininki on rento, asioihin tartutaan ripeästi, ja erilaisia versioita väännetään hyvässä hengessä kunnes juuri oikea löytyy.”

”Kovan kansainvälistymisemme takia tarvitsimme juridista apuna, ja Fennoon päädyimme puhtaasti puskaradion perusteella. Onneksi valinta osoittautui oikeaksi, sillä tälläinen uniikki yritys tarvitsee kaltaisensa kumppanin, ei mitään kaavoihinsa kangistunutta porukkaa.”
Harri Lanning, toimitusjohtaja

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Fennon asiantuntijoihin.

Tutustu lisää

Avioehtosopimus ja edunvalvontavaltakirja

”Fennolla keskityttiin hoitamaan asiamme kokonaisuus huomioiden niin yksityisasioiden kuin yrityksen asioita silmällä pitäen.”

PixMill Group Oy

”Kyllä Fennon palvelut on ollut meille kaikki kaikessa.”

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

”Meille on tosi tärkeätä se, että me ei tehdä tätä työtä yksin. Fenno on ollut tosi tärkeä kumppani meille erityisesti omistajanvaihdoksissa, yrityskaupoissa ja muuten juridisissa asioissa.”

Oppiva Invest Oy

”Meille on tosi tärkeää pienenä yhtiönä, että meillä on luotettava kumppani, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Yhteistyö on avointa, vuorovaikutteista ja joustava hinnoittelun sekä muiden asioiden suhteen.”

Atma Trade Oy

”Asiat oli järjestetty erittäin järkevästi ja tuntui, että siinä takana on kokemusta ja enemmän inhimillisyyttä. Ehdottomasti suosittelen Fennoa.”

Rakennuskemia Oy

”Yhteistyömme päällimmäinen tunne on reiluus ja rehtiys. Fennon ihmiset on helppo tavoittaa, he ovat palvelualttiita ja sovituista asioista pidetään kiinni.”

Maarakennusliike Pusku Oy

Metsä-Multia Oy

Ratsastuskeskus Aino

Matricomp Oy

”Innovatiivisena asiantuntijayrityksenä meille on tärkeää, että meillä on käytössä innovatiivinen ja joustava lakifirma hoitamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asioitamme.”
Edellinen
Seuraava