Palo- ja Vesitekniikka PA-VE Oy

pave-logo

”Moni asia helpottuu, kun voi heti kysyä asiantuntijalta”

Keskisuomalainen Palo- ja vesitekniikka PA-VE Oy suunnittelee, valmistaa ja tarjoaa turvallisia vesihuollon tuotteita ja ratkaisuja asiakaskunnalleen ympäri Suomea. Toiminnan skaala on laaja yltäen alihankintana tehdyistä rotaatiovalutuotteista aina avaimet käteen -periaatteella toimitettaviin vesihuollon laiteratkaisuihin uudis- ja saneerauskohteisiin. Asiakkaina ovat niin yksityishenkilöt, vesiosuuskunnat ja urakoitsijat kuin yritykset ja kunnallinen vesihuolto. Onpa kyseessä suurkaupunpi tai kesämökki, paloposti tai pumppaamo, laitekaivo tai pienpuhdistamo, niin tuloksena on kustannustehokas ja ekologinen ratkaisu.

”Yhteistyömme Fennon kanssa alkoi sopimusteknisistä epäselvyyksistä, joita samalla kertaa sattui parikin kappaletta. Toinen liittyi kunnalliseen viralliseen kilpailutukseen ja toinen tietoliikennepalveluihin. Molemmat ratkesivat eduksemme ilman oikeusjuttua, kun ymmärsimme pyytää avuksi lainopillisen asiantuntijan.”

”Isompia juridisia ongelmia meillä ei yleensä olekaan, vaan ihan normaalia neuvontaa ja konsultointia, koskien esim. työsuhde-, eläke- ja etuusasioita. Toiminta helpottuu suuresti, kun voi milloin tahansa soittaa tutulle juristille ja varmistaa oman näkemyksensä lainmukaisuus.”

”Mielestäni Fennon palvelut ovatkin aivan erinomaisia. Myös arvomaailmamme on yhteinen eli toimintamme lähtökohtana on vilpitön mieli. Mutta sehän ei suinkaan tarkoita, etteikö silti joskus tulisi väärinkäsityksiä tai tarvittaisi tulkinnallisia tarkennuksia. Aina kannattaa olla tarkkana.”
Jarmo Larkio, toimitusjohtaja

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Fennon asiantuntijoihin.

Tutustu lisää

Avioehtosopimus ja edunvalvontavaltakirja

”Fennolla keskityttiin hoitamaan asiamme kokonaisuus huomioiden niin yksityisasioiden kuin yrityksen asioita silmällä pitäen.”

PixMill Group Oy

”Kyllä Fennon palvelut on ollut meille kaikki kaikessa.”

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

”Meille on tosi tärkeätä se, että me ei tehdä tätä työtä yksin. Fenno on ollut tosi tärkeä kumppani meille erityisesti omistajanvaihdoksissa, yrityskaupoissa ja muuten juridisissa asioissa.”

Oppiva Invest Oy

”Meille on tosi tärkeää pienenä yhtiönä, että meillä on luotettava kumppani, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Yhteistyö on avointa, vuorovaikutteista ja joustava hinnoittelun sekä muiden asioiden suhteen.”

Atma Trade Oy

”Asiat oli järjestetty erittäin järkevästi ja tuntui, että siinä takana on kokemusta ja enemmän inhimillisyyttä. Ehdottomasti suosittelen Fennoa.”

Rakennuskemia Oy

”Yhteistyömme päällimmäinen tunne on reiluus ja rehtiys. Fennon ihmiset on helppo tavoittaa, he ovat palvelualttiita ja sovituista asioista pidetään kiinni.”

Maarakennusliike Pusku Oy

Metsä-Multia Oy

Ratsastuskeskus Aino

Matricomp Oy

”Innovatiivisena asiantuntijayrityksenä meille on tärkeää, että meillä on käytössä innovatiivinen ja joustava lakifirma hoitamaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asioitamme.”
Edellinen
Seuraava