REKRY: juristi / asianajaja Fennon insolvenssitiimiin

Kesällä 5-vuotissyntymäpäiviään juhliva Fenno on kasvanut noin 50 asiantuntijan ja kymmenen toimipisteen kokoiseksi asianajotoimistoksi. Fennolaisille ominaista on hyvä yhteishenki ja huumori ahkeran työnteon vastapainona. Työnantajana panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Olemme ylpeästi erilainen asianajotoimisto ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kasvumatkalle, jolla myös työnantajayritys kehittyy jatkuvasti.

 

Työtehtävän kuvaus

Oletko tottunut tekemään töitä maksukyvyttömyysasioiden parissa, pidätkö nopeasti ratkottavista haasteista ja tuletko hyvin juttuun asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa?

Toimeksiannoissamme otamme paikallisesti kopin, mutta tarvittavan osaamisen asian hoitamiseksi rakennamme ryhmänä. Toimenkuvassasi pääsetkin toteuttamaan asiakaslupaustamme ”haluamme tehdä arjestasi helpomman” käytännössä.

Henkilönä olet rohkea tarttumaan asioihin, ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä myös epävarmoissa olosuhteissa. Sinulle on luontevaa ottaa vastuuta ja tehdä työsi oma-aloitteisesti, mutta olet myös erinomainen tiimipelaaja ja verkostoituminen sekä uusasiakashankinta on sinulle luontevaa.

Etsimme insolvenssitiimiimme Järvenpään tai Helsingin toimistolle uutta juristia/asianajajaa. Erityisesti toivomme muutaman vuoden kokemusta seuraavista asioista:

  • insolvenssioikeus
  • yhtiöoikeus
  • riidanratkaisu

Talousosaaminen luetaan ehdottomasti eduksesi. Hyvä englannin kielitaito on välttämätön edellytys ja matkustaminen kuuluu luontaisesti työnkuvaasi.

Toivomme sinulta paljon, mutta vastineeksi saat myös paljon. Tarjoamme tulevalle fennolaiselle loistavan mahdollisuuden yhdistää itsenäinen työnteko osaavan ja kannustavan tiimin tuen kanssa. Saat oppia päivittäin uutta vielä vuosien jälkeenkin. Toivomme, että uusi työkaverimme viihtyy tehtävässään ja kasvaa roolissaan. Emme voi luvata, että meillä ollessasi saisit työpöytäsi tyhjäksi, mutta sen sijaan voimme luvata makeita nauruja työkavereiden kanssa sekä paljon vaihtelevia työtehtäviä.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Meillä työntekijöihin luotetaan ja työaika joustaa myös sinun tarpeidesi mukaan. Pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme, joiden avulla tuemme hyvinvointiasi työssä ja vapaa-ajalla.

Toivomme saavamme uuden työkaverin jo pian, joten haethan paikkaa nopeasti, mutta viimeistään 10.5.2021 lähettämällä CV:n ja työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen lassi.nyyssonen@fennolaw.fi.

Lisätietoja:
Lassi Nyyssönen
puh. 050 570 3234
lassi.nyyssonen@fennolaw.fi.

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita