Keuruu

Asianajotoimisto Fenno, Keuruu

Asianajotoimisto Fenno tarjoaa Keuruun toimipisteellään helposti saavutettavissa olevia lakipalveluja yritysjuridiikan, maksukyvyttömyysoikeuden, riidanratkaisun ja oikeudenkäyntien, perhe- ja jäämistöoikeuden sekä asumiseen ja rakentamiseen liittyvien toimeksiantojen parissa. Keuruulla asianajotoimisto Fennon nuorekas mutta asiantunteva tiimi hoitaa lakiasiasi jämäkällä, modernilla ja innovatiivisella otteella.

Asiakkaamme Fennolla koostuvat korkealaatuisia lakipalveluita tarvitsevista yksityishenkilöistä, yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asianajotoimistona haluamme Keuruun toimipisteellä tarjota laadukkaita ja lisäarvoa tuottavia lakipalveluita asiakkaille heidän tarpeitaan, toimintatapojaan ja arvojaan mahdollisimman hyvin ymmärtäen.

Asianajotoimisto Fenno palvelee siellä, missä sijaitset!

Ota yhteyttä

Mirja Kattilakoski

asianajaja, varatuomari

Mirja Kattilakoskella on vuosien kokemus ympäristöoikeuteen liittyvien asioiden hoitamisesta. Kattilakoskella on laaja osaaminen erityisesti ympäristölupa-asioihin ja lupapäätöksiä koskeviin hallinto-oikeudellisiin valituksiin liittyen.

Jussi Laakkonen

toimitusjohtaja, asianajaja, osakas

Jussia motivoi työssään se, että hän pystyy osaamisellaan ja sen kehittämisellä auttamaan asiakkaitamme ja fennolaisia menestymään.

Sini Matilainen

toimistopäällikkö

Sini työskentelee Jyväskylän toimipisteessä ja hänen tehtäviinsä kuuluu erityisesti asianajajien avustaminen insolvenssioikeudellisissa toimeksiannoissa sekä Jyväskylän toimiston hallinnolliset tehtävät.