FENNO-AKATEMIA KÄYNNISTYY

Asianajotoimisto Fenno Oy aloittaa oikeustieteen ylioppilaille suunnatun työelämään valmistavan koulutusohjelman syksyllä 2022.

Fenno-Akatemia on oikeustieteen ylioppilaille suunnattu, työelämään valmistava kurssimuotoinen koulutusohjelma. Koulutusohjelman tavoitteena on antaa ohjelmaan valituille lisätietoa asianajoalasta sekä tarjota työelämätaitoja, joita asianajoalalla pärjääminen edellyttää.

”Akatemian on tarkoitus antaa opiskelijoille lisätietoa juristin työssä tarvittavista työkaluista sekä antaa ymmärrystä myös juridiikan ulkopuolelta mm. myyntiin, markkinointiin ja talouteen liittyvistä asioista. Lisäksi pääsemme kuulemaan myös siitä, minkälaista on asianajotoiminnan arki ILN-ketjumme ulkomaisissa toimistoissa”, kertoo Fennon toimitusjohtaja Markus Laakkonen.

Koulutuksen sisältö on suunniteltu opiskelijoiden toimesta ja tämän uskotaan sitä kautta antavan parhaan mahdollisen tiedon siitä, mikä opiskelijoita askarruttaa ja minkälaisia työelämätaitoja toivotaan oppivan ennen valmistumista.

”Tämä koulutusohjelma on täysin meidän Fennon nykyisten oikeustieteen opiskelijoiden suunnittelema ja olemme tästä erityisen ylpeitä sekä kiitollisia heille oma-aloitteisuudesta ideointiin”, päättää Laakkonen.

 

 

Mikäli olet kiinnostunut Fenno-Akatemiasta niin lisätietoja sekä hakemuksesi voit jättää seuraavan linkin kautta:

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita