Fenno Suomen parhaimpia maksukyvyttömyysoikeudessa Chambers Europe 2021 -tutkimuksen perusteella

Kansainvälinen ja riippumaton asianajotoimistojen osaamista ja asiakastyytyväisyyttä tutkiva Chambers Europe on ensimmäistä kertaa nostanut Fennon Suomen parhaimpien Asianajotoimistojen joukkoon maksukyvyttömyysosaamisen osalta. Tutkimuksen mukaan Fenno on nostettu luokiteltujen toimistojen joukkoon sidosryhmien vahvan suosituksen saattelemana. Sidosryhmät ovat kiitelleet Fennon tiimiä uudenlaisesta näkökulmasta toimialalla sekä siitä, että fennolaisten kanssa on miellyttävä työskennellä.

Samalla kun Fenno nostettiin luokiteltujen toimistojen joukkoon, tutkimus on nostanut myös ensimmäistä kertaa asianajaja Jussi Laakkosen Suomen parhaimpien insolvenssiasianajajien joukkoon. Jussin kokemus ja ammattitaito oli saanut tutkimuksen mukaan kiitosta sekä yrityssaneeraus- että konkurssimenettelyiden osalta.

Fennon asianajaja Lassi Nyyssönen on ollut tutkimuksessa luokiteltu osaaja jo useampana vuotena säilyttäen paikkansa myös tänä vuonna. Tämän vuoden tutkimuksessa Lassia kuvailtiin erittäin tavoitehakuiseksi.

Fennon insolvenssitiimin vetäjä Lassi Nyyssönen toteaa toimiston nousun Suomen parhaimpien toimistojen joukkoon olevan erittäin suuri merkkipaalu Fennon insolvenssitiimille sekä koko toimistolle. Yhdessä tehty rohkea työ prosessien ja toimintamallien kehittämisen osalta on huomioitu sidosryhmissä ja se kannustaa fennolaisia jatkamaan määrätietoisesti kehitystyötä.

Erityisen kannustavaa on se, että sidosryhmät ovat tunnistaneet Fennossa olevan maksukyvyttömyysosaamisen olevan varsin laajaa, eikä se nojaudu ainoastaan muutamiin asiantuntijoihin. Fennon nousu luokiteltujen toimistojen joukkoon on koko tiimin ansiota. Lassi uskoo että Fennon kuuluminen kansainväliseen International Lawyers Networkiin tulee jatkossa kehittämään entisestään Fennon kykyä auttaa asiakkaitaan kansanvälisissä maksukyvyttömyysasioissa entistä kustannustehokkaammin.

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita