Omistajanvaihdoskoulutus yrityskummeille Turussa 29.5.2019

Yrityskummit järjestävät yrityskummeilleen omistajanvaihdoskoulutuksen 29.5.2019. Asianajotoimisto Fenno on jakamassa juridista osaamistaan yrityskummeille. Toimistomme asianajaja Mikko Tolvanen kertoo yrityskummeille yrityksen valmistelemisesta omistajanvaihdokseen sekä yrityskaupan oikeudellisista seikoista.

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Yrityskummilta yrittäjä saa tukea yrityksen ja sen toimintaympäristön tarjoamien mahdollisuuksien hahmottamisessa. Yrityskummin kanssa yrittäjä voi analysoida yrityksensä toimintavaihtoehdot ja asettaa niiden pohjalta kehitystavoitteet. Yrityskummi on yrittäjän tukena, kun punnittaessa keinoja asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi, toimenpidesuunnitelmien toteuttamisessa ja saavutettujen tulosten seurannassa.

Yrityskummit toimivat tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämän vaikuttajien, kuntien, koulutusorganisaatioiden, yrittäjäjärjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Mikko Tolvanen

Mikko Tolvanen

Aiheeseen liittyviä artikkeleita