Vero-oikeus

Veropalvelumme kattavat laaja-alaisesti verotukseen liittyvät juridiset kysymykset.

Veropalvelumme kattavat laaja-alaisesti verotukseen liittyvät juridiset kysymykset. Veropalvelumme kattavat yritysverotukseen ja henkilöverotukseen liittyvät tehtävät, mukaan lukien kansainväliset tilanteet.

Veropalveluidemme asiantuntijat eri toimipisteissämme toimivat tiiviissä yhteistyössä avustaen asiakkaitamme verotukseen liittyvissä kysymyksissä, mukaan lukien yritysten ja omistajien verosuunnittelu, yritysjärjestelyihin liittyvä verosuunnittelu, sukupolvenvaihdokset, avustaminen yhteydenpidossa viranomaisiin sekä perheiden ja yksityishenkilöiden veroasioiden hoitaminen.

Helposti lähestyttävät, asiakaslähtöiset ja joustavat asiantuntijamme ovat käytössäsi myös veroasioissanne. Veroasioihin liittyvät kysymykset ovat usein osa isompaa kokonaisuutta, jolloin isompien kokonaisuuksien ymmärtäminen sekä asiakkaamme liiketoiminnan sekä sen erityispiirteiden hahmottaminen on ensiarvoisen tärkeää. Asiantuntijoidemme laaja osaaminen eri aloilta ja erilaisista järjestelyistä, ovat käytettävissä paikkakunnasta rippumatta.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

etunimi.sukunimi@fennolaw.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit