Urakkajuristi

Mikä urakkajuristi-palvelu on?

Urakkajuristi-palvelu antaa urakkasopimuksiin ja urakkariitaisuuksiin erikoistuneiden juristien taustatuen urakkasopimusneuvotteluiden, urakka-aikaisten palavereiden ja vastaanotto-, sekä taloudellisen loppuselvitysprosessin taustalle.

Neuvonta tapahtuu joko puhelimitse tai sähköpostitse, mutta myös tapaamisista asianhoitoon ja neuvotteluihin liittyen voidaan sopia erikseen. Toimintaperiaatteet ja yhteyshenkilöt sovitaan urakkakohtaisesti.

KENELLE PALVELU ON TARKOITETTU?

Palvelu sopii erityisesti YSE1998-pohjaisten urakkasopimusten kanssa työskenteleville rakennusliikkeille, sekä tilaajaorganisaatioille, jotka tarvitsevat nopeata neuvontaa urakkaan liittyvissä vaiheissa, mutta tarve on kuitenkin siten satunnaista, ettei oman urakkasopimusasioihin perehtyneen juristin palkkaaminen organisaation omaksi työntekijäksi ole järkevää tai taloudellisesti mahdollista.

MITKÄ OVAT PALVELUN SISÄLTÖ JA TAVOITTEET?

Neuvontaan sisältyy urakkasopimusten läpikäynti ja kommentointi, urakan aikaisten toimintaperiaatteiden läpikäynti, tapauskohtaisten riita- ja konfliktitilanteiden edellyttämä konsultaatio urakka-aikana, valmistautuminen vastaanotto- ja taloudelliseen loppuselvitystilaisuuteen, vaatimusten läpikäynti ja kommentointi.

Urakkajuristi-palvelun tarkoituksena on 1. välttää riitaisuudet urakka-aikana, 2. tarjota oikeudellinen apu lähelle siten, että asiakas kykenee tekemään harkittuja ja juridisesti perusteltuja ratkaisuja urakkasopimuksen aikana ja 3. tehdä urakkasuoritteen aikana tarvittavat toimenpiteet ja dokumentaatio siten, että mahdollisesti aiheutuvassa riitaisuudessa menestymismahdollisuudet paranevat.

urakkajuristi-02

MITÄ PALVELU MAKSAA?

Hinnoittelu on lähtökohtaisesti kiinteähintaista ja urakkaan liittyvät kokonaispiirteet huomioivaa. Laajemmassa urakassa neuvontaa voidaan joutua käyttämään laajemmin ja pienemmässä urakassa neuvontatarve on vähäisempi. 

Palvelu on suunniteltu siten, että se on taloudellisesti kannustavaa suhteessa tavanomaiseen asianajotoimeksiantoon. 

Hinnasta ja hinnoitteluperiaatteista sovitaan osapuolten kesken ennen toimeksiannon aloittamista.

 

YMMÄRRETTÄVÄÄ LAKINEUVONTAA

Lakikoulu on käyttäjille täysin maksuton. Lakikoulun videoiden kautta asiantuntijamme ovat lähellä Sinua, riippumatta paikasta tai kellonajasta. Katso aiheeseen liittyvät Lakikoulu -videomme:

Rakentamisen juridiikka on yksi Asianajotoimisto Fennon toiminnan kulmakiviä ja vahvoja osaamisalueita! Ota yhteyttä rakennusryhmäämme ja kysy lisää palveluun liittyen!

etunimi.sukunimi@fennolaw.fi

Mirka Eliasson (vanhempainvapaalla)

juristi

Mirka avustaa asiakkaitamme yhtiö- ja sopimusjuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa. Mirkalla on kokemusta varsinkin erilaisten toimitus- ja palvelusopimusten laatimisesta.

Tuukka Haaranen

asianajaja, osakas

Tuukka Haarasella on laajaa kokemusta eri oikeudenaloihin liittyvistä riidanratkaisuista ja konsultoinnista.

Ville Huttu-Hiltunen

asianajaja

Ville Huttu-Hiltunen palvelee yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin monipuolisesti erilaisissa oikeudenkäyntiasioissa.

Mirja Kattilakoski

asianajaja, varatuomari

Mirja Kattilakoskella on vuosien kokemus ympäristöoikeuteen liittyvien asioiden hoitamisesta. Kattilakoskella on laaja osaaminen erityisesti ympäristölupa-asioihin ja lupapäätöksiä koskeviin hallinto-oikeudellisiin valituksiin liittyen.

Pia-Maria Kulmala

asianajaja, kaupanvahvistaja

Pia-Maria Kulmala palvelee asiakkaitamme pääasiassa asumiseen ja rakentamiseen liittyvissä toimeksiannoissa.

Rasmus Riihioja

juristi, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Rasmus Riihioja avustaa asiakkaitamme erilaisissa riidanratkaisutilanteissa sekä maksukyvyttömyysjuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa.

Juha Saarimäki

asianajaja, kaupanvahvistaja

Asianajaja Juha Saarimäen vahvinta osaamisaluetta ovat asumiseen, rakentamiseen, kiinteistöön ja ympäristöön liittyvä juridiikka.