Järvenpää

Asianajotoimisto Fenno, Järvenpää

Asianajotoimisto Fennon Järvenpään toimipisteellä työskennellään laaja-alaisesti yritysjuridiikan, maksukyvyttömyysoikeuden, riidanratkaisun ja oikeudenkäyntien, perhe- ja jäämistöoikeuden sekä asumiseen ja rakentamiseen liittyvien toimeksiantojen parissa. Asianajotoimisto Fennon Järvenpään toimiston nuorekas ja asiantunteva tiimi ottaa lakiasiasi hoitaakseen jämäkällä, modernilla ja innovatiivisella otteella.

Asianajotoimisto Fennon asiakkaat koostuvat korkealaatuisia lakipalveluita tarvitsevista yksityishenkilöistä, yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista Järvenpään, Keravan, Tuusulan, Sipoon, Hyvinkään, Riihimäen ja Mäntsälän alueelta. Asianajotoimisto Fennon Järvenpään toimistolla meille on tärkeää tuottaa laadukkaita ja lisäarvoa tuovia lakipalveluita asiakkaille, mikä vaatii heidän tarpeidensa, toimintatapojensa ja arvojensa mahdollisimman hyvää ymmärrystä.

Asianajotoimisto Fenno palvelee siellä, missä sijaitset!

Ota yhteyttä

Ville Huttu-Hiltunen

asianajaja

Ville Huttu-Hiltunen palvelee yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin monipuolisesti erilaisissa oikeudenkäyntiasioissa.

Lassi Nyyssönen

asianajaja, YTM, osakas

Lassi Nyyssönen on hoitanut erittäin laaja-alaisesti yritysten ja yksityishenkilöiden oikeudellisia asioita.

Juha Saarimäki

asianajaja, kaupanvahvistaja

Asianajaja Juha Saarimäen vahvinta osaamisaluetta ovat asumiseen, rakentamiseen, kiinteistöön ja ympäristöön liittyvä juridiikka.

Otto Saikkonen

juristi

Otto palvelee asiakkaitamme pääasiassa insolvenssioikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Oton erityisosaamista ovat konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyt, joista hänellä on useamman vuoden kokemus.