Jyväskylä

Asianajotoimisto Fenno, Jyväskylä

Asianajotoimisto Fennon Jyväskylän toimipisteellä työskennellään laaja-alaisesti yritysjuridiikan, maksukyvyttömyysoikeuden, riidanratkaisun ja oikeudenkäyntien, perhe- ja jäämistöoikeuden sekä asumiseen ja rakentamiseen liittyvien toimeksiantojen hoidossa. Asianajotoimisto Fennon Jyväskylän toimistolla tuomme jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioidesi hoitamiseen nuorekkaalla, mutta asiantuntevalla tiimillämme.

Asianajotoimistomme asiakkaat koostuvat korkealaatuisia lakipalveluita tarvitsevista yksityishenkilöistä, yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Haluamme tarjota laadukkaita ja lisäarvoa tuottavia lakipalveluita asianajotoimisto Fennon Jyväskylän toimipisteellä, mikä vaatii asiakkaidemme tarpeiden, toimintatapojen sekä arvojen mahdollisimman hyvää ymmärtämistä.

Asianajotoimisto Fenno palvelee siellä, missä sijaitset!

Ota yhteyttä

Miklos Aho

oikeusnotaari

Miklos Aho avustaa Fennon juristeja Jyväskylän toimipisteellä ja palvelee asiakkaita pääasiassa insolvenssioikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Tuukka Haaranen

asianajaja, osakas

Tuukka Haarasella on laajaa kokemusta eri oikeudenaloihin liittyvistä riidanratkaisuista ja konsultoinnista.

Janne Kallioinen

asianajaja, osakas

Janne Kallioisella on laaja kokemus oikeudenkäynneistä ja vaihtoehtoisesta riidanratkaisusta, yritysten maksukyvyttömyysmenettelyistä sekä yritysjuridiikasta.

Johanna Mannila

assistentti

Johanna työskentelee Jyväskylän toimipisteessä ja avustaa juristeja erityisesti yrityskauppoihin, yritysjuridiikkaan sekä insolvenssioikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Sini Matilainen

toimistopäällikkö

Sini työskentelee Jyväskylän toimipisteessä ja hänen tehtäviinsä kuuluu erityisesti asianajajien avustaminen insolvenssioikeudellisissa toimeksiannoissa sekä Jyväskylän toimiston hallinnolliset tehtävät.

Viivi Paananen

oikeusnotaari

Viivi Paananen avustaa juristeja Jyväskylän toimipisteessä perhe- ja jäämistöoikeuden toimeksiannoissa.

Pekka Pajala

asianajaja

Pekka Pajalalla on laaja kokemus yrityskaupoista ja yhtiöoikeudesta sekä oikeudenkäynneistä. Pekka on hoitanut eri oikeudenaloihin liittyviä oikeudenkäyntejä yrityksille ja yksityishenkilöille.

Marja Paju

juristi, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Marja Paju avustaa asiakkaitamme pääasiassa perhe- perintö- ja varallisuusoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Sami Saarilampi

juristi

Sami Saarilampi palvelee asiakkaitamme pääasiassa maksukyvyttömyys- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Samin ydinosaamiseen kuuluvat erityisesti konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyt.