Who´s Who Legal Restructuring & Insolvency 2018 / Lassi Nyyssönen

Kansainvälinen ja riippumaton Who’s Who Legal-tutkimuslaitos on julkaissut tutkimuksen yrityssaneeraus ja maksukyvyttömyysalan asianajajista. Asianajotoimisto Fennon Lassi Nyyssönen ansaitsi sijoituksen ensimmäistä kertaa kyseisessä kategoriassa.

Suomesta listoille on päässyt vuodelle 2018 yhteensä viisi asianajajaa. Lassi Nyyssönen on ollut mukana satojen yritysten konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyissä pesänhoitajana, selvittäjänä ja avustamassa sidosryhmiä näissä menettelyissä. Hänellä on myös laaja kokemus yhtiöiden vapaaehtoisista tervehdyttämisistä, velkajärjestelyistä sekä riskienhallinnasta. Luennointi näistä aihealueista kuuluu myös hänen työtehtäviinsä.

Lassin mukaan, ”Yritysten ja niiden johdon tulisi pyrkiä hankkimaan itselleen mahdollisimman laaja ja asiantunteva tukiverkosto. Nämä sidosryhmät pystyvät auttamaan yritystä havaitsemaan riittävän aikaisessa vaiheessa sitä uhkaavat kriisit. Riittävän aikainen havaitseminen ja oikeanlainen reagointi on ehdoton edellytys yritysten elinkelpoisuuden säilyttämisessä tai sen palauttamisessa.”

 

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita