Who´s Who Legal Restructuring & Insolvency 2019 / Lassi Nyyssönen

Riippumaton Who’s Who Legal-tutkimuslaitos on julkaissut kansainvälisen tutkimuksen yrityssaneeraus ja maksukyvyttömyysalan asianajajista. Asianajotoimisto Fennon Lassi Nyyssönen ansaitsi sijoituksen toisen kerran kyseisessä kategoriassa.

Lassi Nyyssönen on ollut mukana satojen yritysten konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyissä pesänhoitajana, selvittäjänä ja avustamassa sidosryhmiä näissä menettelyissä. Hänellä on myös laaja kokemus yhtiöiden vapaaehtoisista tervehdyttämisistä, velkajärjestelyistä sekä riskienhallinnasta. Hän myös luennoi näistä aihealueista.

Lassi Nyyssösen mukaan yrityksiä ja yrittäjiä uhkaa toisaalta informaatiotulva ja toisaalta luontaisten tukiverkostojen oleellinen muuttuminen. Lassin mukaan, ”Yritysten toimintaympäristön muutos, digitalisaatio etunenässä, tarjoaa yrityksille ja yrittäjille ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. Samaan aikaan muutoksen myötä tulee yritysten ja yrittäjien tukiverkosto kokemaan muutoksia. Säännöllinen kanssakäyminen yritysten johdon ja heidän sidosryhmien välillä harvenee uhkaavasti. Tämä luokin yritysten johdolle ja yrittäjille uudenlaisia haasteita liiketoiminnan osalta. Yritykset joutuvat hankkimaan itselleen entistä oma-aloitteisemmin mahdollisimman laajan ja asiantuntevan tukiverkoston. Sitoutunut ja osaava sidosryhmä pystyy auttamaan yritystä havaitsemaan riittävän aikaisessa vaiheessa sitä uhkaavat kriisit. Riittävän aikainen havaitseminen ja oikeanlainen reagointi on ehdoton edellytys yritysten elinkelpoisuuden säilyttämisessä tai sen palauttamisessa.”

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita